logo

First Impression opent de deuren van Europa’s meest innovatieve experience center

Tilburgse bedrijven die excelleren en het beste zijn binnen hun vakgebied. Daar zitten er meerdere van in de stad, maar First Impression is er zeker een van. Het is een bedrijf om als stad trots op te zijn, maar ook een prachtig bedrijf om voor te werken. Waarom? Daar kom je achter tijdens de Open Bedrijvendag op zaterdag 9 april.

Het bedrijf dat specialist is in audiovisuele beleving opent op zaterdag 9 april haar deuren. Ze vertellen je graag alles over de interactieve belevingswereld in Europa’s meest innovatieve experience center. First Impression trekt alles uit de kast. Beeld, geluid, licht, geur en digitale communicatie met een twist.

Nieuwsgierig naar wat er zich achter de deuren van deze audiovisuele specialist afspeelt? Wees welkom op 9 april tussen 10:00 – 16:00 uur. Misschien vind je er wel jouw toekomstige carrière! First Impression heeft namelijk veel openstaande vacatures. Al nieuwsgierig geworden? Check de vacatures hier.

Een kijkje binnen bij First Impression

Ben je benieuwd wat je allemaal kan verwachten van het experience center van First Impression aan de Maidstone 24 in Tilburg? Check dan onderstaande sneak peek. En kom het met eigen ogen bekijken op 9 april. De hele dag door worden inspiratietours door het experience center en de next level werkplekken gegeven.

Meer informatie

First Impression is specialist in audiovisuele beleving en digital signage. Over de hele wereld kom de projecten van deze audiovisuele tovenaars tegen. Dit is jouw kans om Europa’s meest innovatieve experience center te beleven. Een uniek kijkje achter de schermen bij het hoofdkantoor in Tilburg.

Beleef meer over de eindeloze mogelijkheden van audiovisuele technologie. Licht, beeld, geluid en geur; First Impression gooit hier alles in de mix. Ontdek hoe Basic-Fit, Rituals, TUI, Porsche en Tilburg met elkaar verbonden zijn!

Tip: laad je telefoon op en houd je camera gereed.