logo

First Impression wint Deloitte Excellence Award in de categorie Culture & Commitment

deloitte excellence award

First Impression, expert in audiovisuele belevingen, heeft tijdens het slotevenement van Deloitte ‘Best Managed Companies’ de Excellence Award gewonnen in de categorie Culture & Commitment. In mei werd First Impression al voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Best Managed Company. De Excellence Award is een extra erkenning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van bedrijfscultuur.

Men durft naar de toekomst te kijken

De jury bestond dit jaar bestaande uit Colette Cloosterman-van Eerd (CCO Jumbo), Godfried Terberg (bestuursvoorzitter Royal Terberg Group) en Hans Honig (CEO Deloitte). Godfried Terberg mocht de Excellence Award in de categorie Culture & Commitment uitreiken. Dat deed hij met de volgende woorden: “De constante strategische keuzes en de gigantische energie die de medewerkers van deze organisatie naar buiten uitstralen, liggen diep verankerd in de gehele organisatiecultuur. Met kleine teams, check-in apps, 360˚ feedback, het werkelijk selecteren van medewerkers op basis van vaste core values en een gemiddelde leeftijd van 36 jaar, heeft deze organisatie een zeer innovatief personeelsbeleid weten te realiseren. Cultuur is hier erg belangrijk, daarom is het personeelshandboek in een ‘toffe’ taal geschreven, passend bij de onderneming en is deze ook beschikbaar in het lokale dialect. Ondanks de impact die COVID-19 op de organisatie heeft gehad, durfde men hier naar de toekomst te kijken, en heeft het tegen de trend in ingezet op het werven van veel nieuwe mensen.”

Erkenning voor iedereen

De award komt naast de in 2021 gewonnen Excellence Award voor Capabilities & Innovation te staan. Koen Wouters, Chief Inspiration Officer bij First Impression zegt hierover: “Deze award is een erkenning voor iedereen binnen onze organisatie. Dit voelt zo ontzettend goed. Het is een prachtige waardering voor wat we iedere dag allemaal stevig bewaken en beter maken: ons ‘First’ DNA.”

Over de award

Elk jaar neemt Deloitte private ondernemingen onder de loep en beoordeelt hun strategisch en operationeel management aan de hand van vier thema’s: strategie, cultuur, uitvoering & innovatie en financiën. De beste 22 bedrijven van dit jaar zijn uitgeroepen tot Best Managed Company. Daarbij werd voor elk van de vier thema’s op 21 juni 2022 een Excellence Award uitgereikt, waarbij First Impression won in de categorie Culture & Commitment.

Over First Impression

Het team van First Impression audiovisueel bestaat uit bedenkers en makers van audiovisuele beleving en multi-zintuiglijke impact. First Impression creëert ‘phygital experiences’, hoofdzakelijk met audiovisuele technologie, maar ook door bijvoorbeeld sense marketing. Het team bestaat naast handige techneuten en slimme engineers, uit crossmediale creatievelingen die meedenken over de gehele customer journey. Je komt First Impression bijvoorbeeld tegen in alle vestigingen van Basic-Fit, TUI, RitualsSchoonenberg en ANWB. Maar ook in flagships en experience centers als Sligro, World of Hearing, Volvo en House of Rituals.