Win een festival weekend als De Rooi Pannen student

Het studentenleven, een zwaar leven waarin je vaak afhankelijk bent van de studiefinanciering en zorgtoeslag. Een duur leven door het vele stappen en de torenhoge studiekosten. Dit zorgt er af en toe nog weleens voor dat de gemiddelde student in de zomer platzak raakt. Net op het moment dat je vrienden vragen om mee te gaan naar een te gek festival waar jouw favoriete DJ’s draaien, moet jij afhaken omdat je geen geld hebt.

Tilburg.com biedt in samenwerking met De Rooi Pannen de perfecte oplossing. Van maandag 24 maart tot en met 28 maart liggen de welbekende Tilburg.com Kwèèkers in de kantine van De Rooi Pannen. Door met deze Kwèèker op een originele manier op de foto te gaan en deze te uploaden op Facebook met #Tilburgcom maak jij kans op een gratis festival weekend. Plaats de foto ook meteen op de Facebook pagina van Tilburg.com en vergroot je kans om te winnen.

Na het lezen van bovenstaande alinea’s is het natuurlijk de vraag om welke festivals het gaat. De winnaar van deze Kwèèker Facebook contest gaat in het weekend van 6 september naar Back to the 90’s en Park Beats. Twee festivals met swingende beats, leuke mensen en een lekker verkoelend drankje (of 2, of 6, of 20). De kans is groot dat meerdere mensen originele foto’s insturen. Daarom hebben wij ook een tweede prijs die er niet om liegt, namelijk 2 kaarten voor Park Beats op zondag 7 september.

Ben creatief en zorg dat jij met een vriend of vriendin in het weekend van 6 september los staat te gaan in het Leijpark bij Back to the 90’s en Park Beats.  De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 3 maart via Facebook!