Flexwerklocatie Thrive Co-working opent in hartje Tilburg voor creatievelingen

Thrive

De nieuwe flexwerklocatie Thrive Co-working heeft haar deuren op maandag 6 augustus geopend op de eerste verdieping van het Mercure Hotel Tilburg Centrum. Het is een samenwerking tussen Mercure en het Tilburgse virtual assistant bureau Sannewel.

De nieuwe flexwerklocatie is intiem, huiselijk en 24/7 open: een unieke broedplaats voor de jonge, creatieve ondernemer. Freelancers en flexwerkers kunnen hier voor een vast bedrag per maand hun eigen bureau huren voor één, drie of vijf dagen per week.

Collaborate. Connect. Create. Met Thrive

Ideeën delen, samen doelen stellen om productiever te zijn, feedback geven en elkaar inspireren. Elke dag opnieuw. Dat is wat de jonge creatieveling bij Thrive Co-working zal vinden. Ondernemers delen hier meer dan alleen een werkruimte: ze versterken elkaar, voeren gezamenlijk projecten uit en maken hier samen een succes van. Met ‘uplifting’ als rode draad.

Samenwerking met Mercure

Niek van den Broek – directeur van Heuvelpoort, waaronder het Mercure Hotel – is van mening dat Thrive en haar co-workers een waardevolle aanvulling zijn op de services die het hotel biedt: “Mercure moet een uitnodigende plek voor gasten, lokale ondernemers en toevallige passanten zijn om te verblijven. De kracht zit ‘m in dingen samen doen! Met Thrive krijgen we de energie van ondernemers in huis, wat positief werkt voor onze medewerkers en onze gasten. Het enthousiasme, de doen-mentaliteit en de positieve energie van Sanne maken dat ik graag samen met haar dit avontuur aanga.”

Ontstaan vanuit eigen behoefte

Initiatiefneemster Sanne van der Velden werkt als freelance virtual assistant en hoeft hiervoor zelden bij klanten langs te gaan. “Hoe fijn het ook is om elke dag zelf te kunnen bepalen waar ik werk, denk bijvoorbeeld aan tropische eilanden, het begon toch wat eenzaam te worden. Juist daarom heb ik Thrive Co-working bedacht,” aldus Sanne.

“Ik miste het contact met collega’s. Hoewel ik veel in cafés werkte, zoals Locals en Buutvrij, vond ik daar niet het saamhorige gevoel en de synergie waar ik naar op zoek was,” geeft Sanne aan. Met haar nieuwe flexconcept streeft ze naar persoonlijke ontwikkeling van alle co-workers door middel van gezamenlijke workshops, lezingen en trainingen. “Het ondernemerschap is 100% persoonlijke ontwikkeling. Je bent continu bezig met je eigen kwaliteiten én valkuilen, en dat is lastig in je eentje. Je ziet je eigen blinde vlekken immers niet.”

En de toekomst? Ook daar heeft Sanne al een visie voor: “Ik wil toewerken naar een totaalconcept dat succesvol werken en gezond leven combineert. Sporten, gezond eten en werken in één omgeving. Mercure is daar de ideale partner voor!”