Fontys Academy of the Arts zet deuren van voorstellingen open voor Tilburgers

Tilburg is uitgeroepen tot evenementenstad 2024. Om deze feestelijke gelegenheid te vieren, opent Fontys Academy of the Arts haar deuren voor voorstellingen, geproduceerd en uitgevoerd door veelbelovende studenten.

Ben jij klaar om de creativiteit van onze stad te omarmen? Fontys Academy of the Arts biedt een unieke kans om de talenten van onze studenten te ontdekken. Van boeiende theaterstukken en musicals tot indrukwekkende muziekoptredens, van beeldende exposities tot dansvoorstellingen.

Bekende namen van Fontys Academy of the Arts zijn onder andere Flemming, Duncan Laurence (beide Rockacademie), William Spaaij, Celinde Schoenmaker (beide Muziek- en Musicaltheater), Theo Maassen, Yvon Jaspers (beide Docent Theater), Katja Heitmann (Dance), Zeyneb Dag (Art, Communication and Design), Jalila Esaïdi (Docent Beeldende Kunst en Vormgeving). De lijst lijkt eindeloos!

“We zijn verheugd om deel uit te maken van Tilburgs levendige culturele scene en om onze studenten een podium te bieden om hun artistieke passie te tonen,” zegt René Bosma, directeur van de Fontys Academy of the Arts. “Dit is een moment van trots voor de stad en we nodigen iedereen uit om samen met ons te genieten van deze bijzondere voorstellingen.”

De voorstellingen vinden plaats van mei tot en met juli op verschillende locaties zoals 013, de Nieuwe Vorst en binnen Fontys Academy of the Arts. We bieden een divers scala aan artistieke ervaringen voor alle Tilburgers, jong en oud. Veelal gratis toegankelijk of tegen een kleine bijdrage.