Nieuws

partner convenant
Let op! Dit artikel is al 1541 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Fontys Hogeschool ICT en Estate Internet verlengen partner convenant

Ook de komende vier jaar gaan Estate Internet en Fontys Hogeschool ICT weer een formele, intensieve samenwerking aan, met als doel om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en een naadloze aansluiting op het werkveld te realiseren.

De afgelopen vier jaar is Estate als Partner in Education al nauw betrokken geweest bij het onderwijs van Fontys Hogeschool ICT.  Zo begeleiden zij, tijdens verschillende fases van de opleiding, studenten bij het in praktijk brengen van de theorie. Er worden twee keer per jaar scrumprojecten op locatie gehouden en de studenten worden klaargestoomd voor het sollicitatietraject door middel van een training. Ook reiken zij één keer per jaar de scriptieprijs uit aan de student met een scriptie van 8,5 of hoger. Alex Otten is tevens lid van de jury van de ICTalent Awards.

Alex Otten, directeur Estate, over deze samenwerking: “deze samenwerking is voor ons ontzettend waardevol en wij laten geen kans voorbij gaan om de kwaliteit van het onderwijs te optimaliseren. Zelf worden we ook elke keer weer verrast door de innovatieve ideeën van de studenten. Er zit zoveel talent en dat geeft energie. Het is mooi om te zien dat Fontys ICT in Tilburg in de afgelopen jaren zo’n groei heeft doorgemaakt, maar er zijn nog altijd meer banen dan developers, dus onze missie om studenten te enthousiasmeren voor deze branche, is nog lang niet voltooid.”

“Al ruim tien jaar werken wij samen met het bedrijfsleven. Op deze manier zijn wij in staat om vernieuwend en inspirerend onderwijs te verzorgen. Deze samenwerking is geen bijzaak of een vrijblijvende onderneming. Juist door bedrijven intensief bij het onderwijs te betrekken, wordt het curriculum betekenisvoller, zowel voor de student als voor de docent. En uiteindelijk ook voor het bedrijfsleven, “, aldus Ad Vissers – Directeur Fontys Hogeschool ICT.

Over Estate Internet

Estate Internet is al 21 jaar gevestigd in Tilburg en sinds april 2017 ook in Lissabon. Sinds mei 2017 maakt ook Bamboo Internet onderdeel uit van Estate. Bij Estate geloven ze in happiness. Positieve, gedreven collega’s zorgen voor tevreden klanten en andersom. Gelukkige mensen zijn creatiever, werken beter samen en halen mooiere resultaten. Een medewerker van Estate is nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en wil die succesvol toepassen. Medewerkers van Estate zijn de digitale katalysator voor bedrijven met wie zij samen doelen realiseren.

Met 21 jaar ervaring, sterke technische expertise en keuze voor betrouwbare C#.Net platformen bezorgen zij iedereen een “state of the art experience”. Als Certified Sitecore Implementation Partner en nummer 1 Europese implementatiepartner van het Sitefinity CMS hebben zij al vele succesvolle implementaties gerealiseerd.

Reageer op dit bericht