Food Hall 88 heropent deze week in de Spoorzone

food hall 88

Guess who’s back: Food Hall 88. Aanstaande donderdag opent Hall 88 de deuren voor alle liefhebbers van lekker eten en drinken. Verschillende foodtrucks staan ieder weekend voor je klaar om je te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes.

Wethouder Berend de Vries verzorgt om 20:30 uur de officiële opening. De Food Hall is vanaf dat moment ieder weekend tot en met december gratis te bezoeken.

Foodtrucks

De organisatie is er ook nu weer in geslaagd om leuke foodtrucks en -cateraars aan het concept te verbinden. Bij Bakboord kun je terecht voor heerlijke visjes, Smeer ‘m serveert de lekkerste borrelplanken. Maar dat is nog niet alles! Roots presenteert fantastische biefstukpuntjes, rode curry en eendenborst, de Kleinste Soepkraam staat bekend om haar lekkere soepen, Dim Sum en calamaris en voor de lekkerste frieten van Tilburg (aldus de Kruikenzeiker) ga je naar Frietjes & Groentjes.

De desserts worden gemaakt door de Dessert Dames. Food Hall 88 is ook uitermate geschikt om te borrelen. Natuurlijk staat Loc Brewery in de Food Hall om de lekkerste bieren te serveren.

Meer informatie

Het bezoeken van de Food Hall is helemaal gratis. Je hoeft ook geen munten te kopen en kan gewoon met cash of pin betalen. Dit zijn de openingstijden van Food Hall 88:

  • Vrijdag: 17:00 – 00:00 uur
  • Zaterdag: 16:00 – 00:00 uur
  • Zondag: 14:00 – 20:00 uur