Nieuws

Food line-up
Let op! Dit artikel is al 1118 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Food line-up Festival Mundial 2018 bekend

De food line-up van Festival Mundial 2018 is bekend en staat vol met heerlijke en wereldse gerechten. Van Afrika tot aan Mexico en van Japan tot Amerika; Je vindt het allemaal op Festival Mundial 2018. De Gare Kip, Try Thai, Yalla Yalla, Buenos Nacho’s, ICE rollas en de Wafelbus zijn o.a. te vinden op het festival.

Food line-up

De Gare Kip foodtruck streeft naar 100% duurzaamheid. Ze bereiden hun gerechten met scharrelkip die rondloopt in een ‘kippenspeelplaats’. Deze worden gevoerd met 100% plantaardig voer. Roll Or Bowl is in 2017 uitgeroepen tot de ‘beste foodtruck’ door 24 kitchen. Zij verkopen Aziatische en Latijns-Amerikaans gerechten die voor je neus bereidt worden. Een flinke uitblinker is Plantage Onverwacht, de combinatie van bijzondere trucks, gekke kapsels, gouden tanden en afro’s zorgt ervoor dat je wordt entertaint tijdens het eten. Ze zijn aanwezig met hun Burning Van, dit is een foodtruck van 17 meter lang met een halfpipe. Foodtrucks die je ook zeker even moet bezoeken zijn D’n Tilburger, ICE Rollas, Food Escape en LOC Brewery.

Festival Mundial

De 31e editie van Festival Mundial vindt plaats op 23 & 24 juni in de Tilburgse Spoorzone. Hét speelterrein om nieuwe artiesten te ontdekken, heerlijk te eten bij de talloze foodtrucks, ultiem te chillen en te dansen tot de zon ondergaat (en daarna). Daarnaast worden bezoekers verrast door kunst, lezingen, dans en nog veel meer! Weekendtickets voor Festival Mundial 2018 zijn nu te koop. Op de hoogte blijven van alle updates en nieuwe artiesten? Check de vernieuwde website.

Reageer op dit bericht