Foto Tuerlings pakt uit tijdens 50-jarig jubileum

Foto Tuerlings bestaat dit jaar 50 jaar en dat wordt gevierd met een feestweek van 16 tot en met 22 juni in en rond de winkel aan de Heuvelstraat 106. Klanten zijn welkom voor workshops, demonstraties, muziek en feestelijke aanbiedingen.

Foto Tuerlings wil het 50-jarig bestaan graag samen met de klanten vieren. Van maandag 16 tot en met zondag 22 juni is er daarom voor fotografieliefhebbers van alles te beleven. Zo zijn er onder meer demonstraties en workshops op het gebied van actie-, en natuurfotografie. Verder profiteren bezoekers de hele week van aantrekkelijke aanbiedingen. Ook is er een gratis cameraservice, vindt er een braderie plaats en is er livemuziek. Als klap op de vuurpijl is er op zondag een recordpoging voor het Guinness Book of Records, waar iedereen aan mee kan doen.

Al 50 jaar voorop in fototrends
Foto Tuerlings loopt al 50 jaar voorop in fototrends. In juni 1964 begon Cees Tuerlings zijn eigen fotozaak in de Nieuwlandstraat. In 1969 verhuisde hij naar het huidige pand van Foto Tuerlings aan de Heuvelstraat 106. Veertien jaar geleden nam Harm Tuerlings de fotozaak over van zijn vader. In de loop van de tijd is er op fotogebied enorm veel veranderd. De kwaliteit, deskundigheid en service van Foto Tuerlings zijn echter nog steeds op hetzelfde hoge niveau als toen. Klanten kunnen bij Tuerlings terecht voor de onder andere nieuwste camera’s en accessoires, pasfoto’s en printwerk.

Meer informatie op www.fototuerlings.nl of www.facebook.com/fototuerlings.

1