Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1999 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Fotoreportage Warandeloop 2015

Afgelopen weekend stond in het teken van de 57e internationale Loket.nl Warandeloop. Drie dagen lang stonden er tientallen hardloopwedstrijden op het programma, waaronder een glow-in-the-dark run en het crossgala. 

Voor recreanten en hardlopers die wel van een feestje houden, werd vrijdag Warande by Night georganiseerd. Een laagdrempelig parcours, volledig verlicht en met gekke obstakels. Zaterdag renden de jeugd mee met verschillende onderdelen. Zo deden 700 basisscholieren mee met het TSK Cross. De professionals deden zondag mee met het Europese Crossgala en de Brabant 6 Nations Cup.

Fotoreportage Warandeloop 2015

Heb je meegedaan of heb je de deelnemers aangemoedigd vanaf de zijlijn? Dan sta je misschien wel op de foto! Bas Haans en Hein Peters waren erbij en maakte onderstaande fotoreportages van de Warandeloop 2015

Benieuwd naar de rest van deze fotoreeks van Warande by Night die Bas Haans maakte? Bekijk dan ook eens het fotoboek.

Benieuwd naar de rest van deze fotoreeks van Warandeloop 2015 die Hein Peters zaterdag 21 november maakte? Bekijk dan de het volledige fotoboek.

Benieuwd naar de rest van deze fotoreeks van Warandeloop 2015 die Bas Haans zondag 22 november maakte? Bekijk dan de het volledige fotoboek.

 

 

 

Reageer op dit bericht