Foto’s Amstel Bierhal

Handige links:
Alle informatie Amstel Bierhal op één pagina
Programma Amstel Bierhal 2009
Foto's Amstel Bierhal 17 juli 2009 >>>
Foto's Amstel Bierhal 18 juli 2009 >>>
Foto's Amstel Bierhal 19 juli 2009 >>>
Foto's Amstel Bierhal 20 juli 2009 (Roze Maandag) >>>
Foto's Amstel Bierhal 21 juli 2009 >>>
Foto's Amstel Bierhal 22 juli 2009 >>>
Foto's Amstel Bierhal 23 juli 2009 >>>
Foto's Amstel Bierhal 24 juli 2009 >>>
Sponsors Amstel Bierhal

Vrijdag 17 juni was de openingsavond van Amstel Bierhal. Een volle bierhal kon toen genieten van een optreden van Frans Bauer. Een fotograaf van Tilburg.com was aanwezig om de sfeer te proeven. Kijk snel naar de foto's!

Klik hier om de foto's van openingsavond te bekijken >>>


Programma Amstel Bierhal

Swingen in de Bierhal
Tien dagen lang worden er allerlei activiteiten in en om de tent georganiseerd, waarbij muziek als een rode draad door het programma loopt. Denk hierbij aan optredens van diverse bekende nationale en regionale artiesten zoals: de Gebroeders Ko, André Hazes-imitator Lesley Williams, Peter Smulders, Bonnie St. Claire, Frank Smeekens, Lee Towers, Wesley, Anita Meijer, Peter Selbach, DJ Coenio en DJ Roog.

Aan de Spoorlaan tegenover het Interpolisgebouw plaatst Music Events een gezellige feesttent met groot terras. Overdag kan men op het terras genieten van alle activiteiten. Music Events creëert een tent welke opengeschoven kan worden waardoor het podium voor iedereen direct zichtbaar is. Tevens worden de licht- en geluidsfaciliteiten doorgetrokken naar het terras, waardoor het feest buiten net zo gezellig is als binnen. Overdag wordt het wisselende programma ingevuld door artiesten en entertainment zoals Nadeche, afkomstig uit Tilburg, bekend van X-factor en gezegend met een bijzondere stem. Maar ook The No Name Line Dance crew, afkomstig uit Tilburg zal voor een ieder die graag mee wil doen een Line Dance workshop demonstreren in de Bierhal.

Rijden op een wilde stier
Ooit eens op een wilde stier willen rijden? Dat kan tijdens de Country en Western middag in de Amstel Bierhal. Een mobiele bull op een groot luchtkussen zal prijken in het midden van de bierhal en bij goed weer buiten op het terras. Maar ook de ‘No Name Line Dance Crew’, een uit Tilburg afkomstig line Dance team bestaande uit 14 echte Tilburgers zal het publiek de fijne kneepjes van het line dancen leren middels een swingende workshop en daarnaast een ware show weggeven.

Miss, Misses en Mister Bierhal Verkiezing
Tijdens de meest spectaculaire en populaire dag van de kermis, zal ook in de Amstel Bierhal Roze Maandag een ware happening worden. Niet alleen Bonnie St. Claire, The Alley Girls, Ronnie Tober, Jurgen Leijten en Leenderd zullen het podium betreden. Gasten van de Bierhal maken gedurende de hele dag ook kans om even in de spotlight te staan tijdens de ‘Miss en Mister Bierhal verkiezing’ voor de best geklede miss en mister in het roze!

Uiteraard vallen hierbij leuke prijzen te winnen welke zullen worden uitgereikt door niemand minder dan de enige echte Miss Universe van ons land en niet te vergeten onze mannelijke afgevaardigde voor Nederland; Mr. Holland. Het presentatieteam Koos en Joke zorgt voor vermaak en het begeleiden van de kandidaten naar de ‘Top’. Bezoekers van de Bierhal kunnen de hele dag meedoen door het laten maken van een foto ter plaatse en het achterlaten van hun gegevens. De 10 grootste kanshebbers mogen door middel van een ‘ereronde’ op het podium laten zien dat zij moeten worden gekozen tot Miss of Mister. Om in aanmerking te komen voor deze ereplaatsen dien je aanwezig te zijn in de Amstel Bierhal tussen 19.30 en 20.30 uur. Het publiek en een professionele jury kiest vervolgens de Miss Bierhal en Mister Bierhal 2009.

Naast de Miss en Mister Bierhal wordt er een spectaculaire travestietenshow neergezet. Een aantal mannen worden door niemand minder dan de bekende coupeur Janice omgetoverd tot een beeldschone vrouw. Uit deze ‘vrouwen’ komt ook een winnaar, ‘zij’ wordt bekroond tot Misses Bierhal 2009.

Zingen en dansen tijdens de gehandicaptenmiddag
Tijdens de gehandicaptenmiddag zullen The Drumplayers uit Udenhout hun opwachting maken en speciaal voor hun fans 2 x een optreden verzorgen. The Drumplayers is een enthousiaste groep meiden en jongens met een verstandelijke beperking waarbij geldt; drummen en muziek maken is je lust en je leven! De optredens van The Drumplayers worden afgewisseld door een optreden van de dansers en danseressen van de groep “Swinging Centius”.

Grootste Amstel café van Nederland
Op de dinsdagavond is de bierhal het grootste Amstel café van Nederland. Barkeepers vanuit het hele land komen tijdens deze avond een gigantisch feest maken. De Tilburg 200 Road Show met artiesten als Marc van Alphen en Peter Smulders zorgt ervoor dat de sfeer er op het podium ook goed in zit. Tijdens deze avond is iedereen welkom om samen met de Amstel barkeepers te proosten op het 200 jarig bestaan van Tilburg.

Kidsswing party
De woensdagmiddag staat geheel in het teken van ‘bewegen op muziek’ voor de allerkleinsten. Lekker buiten spelen, sporten met je vriendjes en vriendinnetjes of swingen op muziek. Dat zijn activiteiten waar kinderen van vandaag mee bezig zijn. Music Events organiseert deze middag een kidsswing party. Spelenderwijs en op herkenbare muziek van K3, Kabouter Plop en Piet Piraat leren de kinderen de leukste dansjes in een relatief korte tijd. Daarnaast kunnen zij zich helemaal uitleven op het springkussen.

Grootste studentenhuis van Tilburg
Na de kindermiddag wordt de Amstel Bierhal een waar studentenhuis. Deze avond staat in het teken van de student en jonge volwassenen. De band van Tilburgs bekendste studentenvereniging Plato, maakt deze avond haar opwachting. Daarnaast komt niemand minder dan DJ Roog de tent op zijn kop zetten en zal MC Mitch Crown het geheel afmaken met onder andere zijn meest bekende hit met Fedde le Grand “Scared of me”.

Tropische sferen
De donderdag staat al jaren in het teken van de Caribean. De Amstel Bierhal blijft daar dit jaar niet in achter. De winnaar van de battle of the drumms, voorafgaand aan de T-Parade 2008 zal haar opwachting maken en de temperaturen in de Bierhal laten stijgen. Tropical Music Stars is een jonge en entertainende brassband. De opzwepende ritmes van de roffelende trommels zorgen voor een enorme aantrekkingskracht bij elk publiek. De groep brengt een heerlijk Caraïbisch sfeertje, waarbij de muziek een mengeling is van Caribische stijlen, Samba,Tumba en merenque. Samen met een enthousiaste club mensen brengen zij tropische sferen in de Bierhal..

Alle informatie Amstel Bierhal op één pagina
Programma Amstel Bierhal 2009