logo

Foto’s Dancetour Tilburg

De tweede editie van Dancetour Tilburg was zeer geslaagd. Dankzij de lokale DJ Kriss-One en het mooie weer was het al vroeg in de middag gezellig druk op het Koningsplein. Over de gehele dag kwamen er naar schatting ongeveer 10.000 mensen een kijkje nemen op dit gratis toegankelijk dance evenement.

Klik hier voor de foto's

Klik hier voor de foto's

Al vroeg in de middag wisten vele bezoekers de weg naar het Koningsplein in Tilburg te vinden. Met een lekker zonnetje en zomerse temperaturen was het een groot feest! Top DJ´s Kriss- One, Bates45, Erick E, Jip DeLuxe, Gregor Salto, Marco V en de DJ Contest winnaar DJ Liko brachten van 13.00 uur tot 22.00 uur hun sets ten gehore. Zij zorgden met hun beats voor een dansende menigte op het Koningsplein!  
Het goede doel oneMen heeft ook in Tilburg kussen uitgedeeld aan het publiek om geld en donateurs te werven. Deze kussen werden goed ontvangen door het publiek. Voor één bezoeker sloot Dancetour Tilburg af met een fantastisch einde, hij won een MSI notebook en kreeg deze overhandigd op het podium!