Nieuws

Let op! Dit artikel is al 3570 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Fotovakman Frans van Aarle kiest voor de toekomst!

Fotovakman Frans van Aarle maakt ruimte voor het nieuwe winkelen want ook het winkellandschap in Brabant is volop in beweging. Consumenten zijn steeds kritischer, beter geïnformeerd en minder trouw dan in het verleden. Door de rol van internet is een nieuw winkel- en koopgedrag ontstaan dat  iet meer te stoppen is. Retail verandert en toekijken is geen optie meer, je moet als winkelier gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden en er mee aan de slag gaan. “De cirkel rond maken” is het streven van Frans van Aarle; de consument moet met alles op het gebied van “foto” bij ons terecht kunnen, van pasfoto tot bruidsreportage, van wegwerp- tot digitale reflex, van webshop tot speciaalzaak!

“Fuji Print Shops Frans van Aarle” heeft 3 filialen; Goirle, Hilvarenbeek en het “moederbedrijf”in Tilburg aan de Korvelseweg.  De onderneming bestaat dit jaar al 66 jaar (anno 1946) en is vooral bekend om de kwaliteit, vakmanschap en ouderwetse service en klantvriendelijkheid. Frans van Aarle is aangesloten bij CombiFoto, officieel Fujiprint Digital dealer en beschikt over een eigen studio voor portret- en product-fotografie. Samen met fotoclub “FAK Lumen” uit Goirle worden ook digitale fotocursussen georganiseerd. Frans van Aarle heeft op dit moment 8 medewerkers in dienst.

In verband met de veranderingen in Goirle start a.s. donderdag een totale leeg-verkoop van de winkel aan de Tilburgseweg 62. Het gehele assortiment gaat weg tegen bodemprijzen met kortingen tot wel 60 % van de normale prijs. “Wij moeten letterlijk ruimte maken voor het nieuwe winkelen waar digitaal de basis wordt van het nieuwe assortiment.”

De nieuwe (showroom-)winkel / webshop opent begin april a.s.

Reageer op dit bericht