Fotowedstrijd met thema “hardlopen”

Afgelopen zomer werd in Gilze Team Global-e Runnersworld officieel gepresenteerd. Een professioneel hardloopteam met dezelfde extra’s die wielrenners doorgaans hebben. Team Global-e Runnersworld is ontstaan uit de samenwerking tussen twee bedrijven, Global-e en Runnersworld Tilburg en Breda, die op deze manier het hardlopen in Midden-Brabant op de kaart willen zetten.

Hardlopen is hot, je kan er ook in de media niet meer aan voorbij: Tilburg Ten Miles, de Singelloop in Breda, Brabant Marathon in Etten-Leur, Warandeloop in Tilburg, etc. Om haar enthousiasme voor de hardloopsport ook op een andere manier – en aan andere doelgroepen – onder de aandacht te brengen, lanceerde Global-e afgelopen week een fotowedstrijd met het thema “hardlopen”.

Een mooie foto van de hardloopsport – in welke vorm dan ook – kan interessant zijn. Foto’s gemaakt tijdens een wedstrijd of “out of the blue”. Foto’s met een mooie/bijzondere achtergrond of momenten van afzien, strijd, plezier, concentratie, kracht, snelheid, vreugde of verdriet.
Doe mee en leef je uit!

Alle informatie inzake deze creatieve uitdaging is terug te vinden op www.global-e.nl/foto.

Deelnemers kunnen zich tot 24 oktober voor deze wedstrijd aanmelden.

hardlopen-is-hot1