Fotowedstrijd: Wie maakt de mooiste foto van ’s werelds grootste gerecyclede Kroonluchter in de LocHal?

Kroonluchter in de LocHal

De grootste circulaire kroonluchter van de wereld blijft hangen tot en met 31 maart in de LocHal. Inmiddels zijn er talloze foto’s gemaakt vanuit allerlei perspectieven. De komende weken is hij op z’n mooist en de Lochal is open, dus een mooi moment voor een fotowedstrijd. We zijn op zoek naar de meeste mooie en verrassende foto van de KroonluchterØ13. Eind januari worden de winnaars bekend gemaakt. De jurering vindt plaatst door publiek en een vakjury. Dus heb je een camera, doe mee!

Fotowedstrijd

Iedereen kan mee doen, van professionele fotografen, amateur/hobby fotografen tot mensen die graag met hun mobieltje een mooie foto maken voor bijvoorbeeld Instagram. Deelnemen kan op verschillende manieren door voor 17 januari: Je foto en eventuele titel/toelichting in sturen via email: info@vanpetnaarpret.nl onder vermelding van fotowedstrijd of je foto op facebook of instagram plaatsen en ons taggen met @kroonluchter013; De drie mooiste foto’s winnen prijzen. De eer en een uitvergroting op alu-dibond, mede mogelijke gemaakt door fotospeciaalzaak Tuerlings.

KroonluchterØ13

De grootste circulaire kroonluchter van de wereld hangt tot en met 31 maart te pronken in, World buiding of the year, de LocHal in Tilburg. De 32 m2 grote KroonluchterØ13 met 169(13×13) lampen is een circulair icoon gemaakt van 10.000 gerecyclede petflesjes. De boodschap is dat je door anders te kijken en te doen je van iets heel negatiefs (zwerf)afval, iets super vets kan realiseren. Ofwel het lelijke eendje van de straat worden een prachtige zwaan in de lucht. Meer informatie vind je op deze website.