Nieuws

fotowedstrijd
Let op! Dit artikel is al 1653 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Frans van Aarle organiseert fotowedstrijd voor Koningsdag

In het kader van Koningsdag en het bezoek van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en familie aan Tilburg organiseert Foto Frans van Aarle dit jaar een unieke fotowedstrijd met als thema “Koninklijk Bezoek”! Leg jij de oranje-sfeer tijdens het bezoek het beste vast , dan maak je kans op mooie prijzen!

Wat je kan winnen

De eerste prijs is een Panasonic Lumix digitale camera , de tweede prijs een Kodak Pixpro camera. Verder zijn er in totaal 25 prijzen te verdelen bestaande uit verrekijkers, fotoboeken, Henzo design fotolijst, album-printpakketten etc. Kortom; genoeg redenen om je creativiteit de vrije loop te laten tijdens deze bijzondere feestdag voor onze stad. De inzendingen worden beoordeeld door het fototeam van Frans van Aarle en de Tilburgse Koerier. De winnaars worden eind mei in deze krant bekend gemaakt.

Wat je moet doen om te winnen

Laat je favoriete foto van Koningsdag printen op maximale formaat van 20×30 cm en lever deze in vóór 15 mei a.s. bij Foto Frans van Aarle, Korvelseweg 255 met op de achterzijde vermelding van je naam, mailadres en telefoonnummer. Deelnemers aan deze fotowedstrijd geven automatisch toestemming dat de inzending gebruikt mag worden voor publicatie in de Tilburgse Koerier en social media.

Reageer op dit bericht