De week is weer doormidden en wij zijn volop bezig met plannen maken voor dit weekend! Zoals altijd is er weer genoeg te doen in onze mooie stad. Heb je nog geen plannen gemaakt voor dit weekend? Wij helpen je een handje door de leukste uittips van het weekend voor je op een rijtje te zetten. Benieuwd? Lees snel verder!

Fresku + Laylo & Bowie in de Hall of Fame

Deze vrijdag gaat Fresku de Hall of Fame veroveren! Fresku is een van de grootste Nederlandse rapartiesten allertijden. Fresku bracht eind 2008 het nummer Brief Aan Kees uit, gericht aan platenbaas Kees de Koning, wat hem in 2009 een contract opleverde bij één van de bekendste hiphop labels in Nederland genaamd Top Notch. Sindsdien scoort Fresku hit na hit en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop scene. Deze vrijdag neemt hij Eindhovense rapper Laylo en de Tilburgse Bowie mee. Het dak gaat eraf!

Clubnacht GO! bij Poppodium 013

Het wordt weer raven geblazen bij Poppodium 013. Na het succes van de vorige editie pakt clubnacht GO! snel door, want op vrijdag 3 maart staat alweer een nieuwe editie van clubnacht GO! op het programma bij Poppodium 013. DJ’s als Pearson Sound, DJ Mell G, Eycee en Pyne komen de Next-zaal van Poppodium 013 platdraaien!

Plini bij Poppodium 013

Plini komt op zaterdag 4 maart naar de Next-zaal van Poppodium 013. De Australiër is een van de snelst rijzende sterren in de muziekwereld. Plini komt er dus een gezellige avond van maken. Wat hij uit zijn gitaar krijgt, is haast buitenaards. Daarnaast komen Jakub Zytecki en Jack Gardiner & Owane ook nog langs op deze muzikale avond!

Lazy Sunday Brunch bij Zjuu Brunch & Borrelbar

Iedere eerste zondag van de maand kun je bij Zjuu Brunch & Borrelbar terecht voor een heerlijke Lazy Sunday Brunch! Tijdens de Lazy Sunday Brunch kun je genieten van een plateau vol met de lekkerste gerechtjes. Denk aan Oesters, een wisselende steak tartaar, kroketten van Monsieur Salpicon en nog veel meer! Good to Know: de brunch is elke zondag te bestellen, maar elke eerste zondag van de maand verzorgen “Zjuu’s Vocals” live muziek. Extra gezellig dus!

Korenfestival: De Schalm Galmt

Cultureel Centrum De Schalm en Stichting MAESTRO slaan de handen ineen! Vijf podiumkoren uit Berkel-Enschot en Udenhout verzorgen mini-concerten op het Abdijpodium in de Kerkzaal van Cultureel Centrum De Schalm. Vijf koren met maar liefst 130 zangers doen mee. Er worden diverse genres uitgevoerd, van klassiek tot pop en wellicht een beetje jazz. Verwacht een mooi festival met coaching sessies voor de koren en aantrekkelijke mini-concerten.

Wim Klein, de laatste menselijke computer bij Theater De Nieuwe Vorst

Zondag 5 maart kun je genieten van de voorstelling Wim Klein, de laatste menselijke computer. De theatervoorstellingen gaat over de humor en tragiek van het hoofdrekenwonder Wim Klein, alias Willy Wortel: een genie, clown en wetenschapper die zijn leven leefde alsof het een toneelstuk was.

Tilburg Trappers – TecArt BlackDragons

De play-offs staan voor de deur, maar eerst staan er nog twee wedstrijden in de competitie op het programma. Aanstaande vrijdag speelt Tilburg Trappers een wedstrijd in Hannover en zondag 5 maart speelt Tilburg Trappers de laatste competitiewedstrijd in eigen huis tegen TecArt BlackDragons. Kan Tilburg Trappers op jouw steun rekenen? er zijn nog kaarten beschikbaar!

Meer leuke uittips

Onze uit-agenda staat weer bomvol! Ben je benieuwd wat er dit weekend nog meer te doen is? Check dan vooral onze uit-agenda voor feestjes, concerten en veel meer. Alvast een fijn weekend!

Geef een reactie