Nieuws

Friandries Frontaal
Let op! Dit artikel is al 23 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Friandries lanceert bier en bijpassende bonbon in samenwerking met Brouwerij Frontaal

Friandries en Brouwerij Frontaal uit Breda hebben de krachten gebundeld voor een supertoffe samenwerking. Ze lanceren namelijk een white stout biertje met de naam ‘Heads will Roll’. Het bier smaakt naar een combinatie van koffie, cacao en timut peper en is gebaseerd op een bonbon van de Tilburgse chocolatier. Vanwege het succes van de verkoop van het bier in de afgelopen weken, heeft Friandries de rollen omgedraaid en het bier óók verwerkt in een bonbon. Deze ‘skull’ is gevuld met een karamel van koffie, timut peper en een ganache van het biertje zelf. Benieuwd naar de combinatie? Lees dan verder en check waar je het biertje en de bonbon kunt scoren.

Friandries x Frontaal

Gehuld in een blik met een toffe illustratie van één van de chocolatiers, is dit speciaalbiertje een must-have voor Friandries fans en alle andere bierliefhebbers. De naam van het bier – Heads will Roll – is een knipoog naar de hoogte van het alcoholpercentage: dit is namelijk 10,5%. Natuurlijk gaat deze white stout ideaal samen met de later uitgebrachte bonbon, passend bij het bier. Deze perfecte pairing is nu als limited pakket te koop in de webshop van Friandries en in de winkel aan de Willem II-straat. Het pakket bestaat uit één biertje en vijf skulls en kost €12,50. Let op: omdat de skulls zijn gemaakt van de smaken van het bier, bevatten deze ook een vleugje alcohol.

Andere verkooppunten

Naast de verkoopkanalen van Friandries, is het biertje ook verkrijgbaar bij De Bierbrigadier in de Telefoonstraat en andere speciaalbierzaken. Ben er snel bij, want het gaat hier om een limited edition!

De openingstijden van de Tilburgse chocolaterie aan de Willem II Straat 4 zijn als volgt:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 10.00 – 18.00
  • Donderdag: 10.00 – 18.00
  • Vrijdag: 10.00 – 18.00
  • Zaterdag: 10.00 – 18.00
  • Zondag: 12.00 – 18.00.

Meer informatie

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwe producten van Friandries? Bekijk dan de website, of volg Friandries op Instagram, LinkedIn of Facebook.