Frisse Oren, cultureel en muzikaal vuurwerk

15 Tilburgse instellingen slaan handen ineen en stellen gevarieerd programma samen voor jong en oud uit Tilburg en omstreken.

Theaters Tilburg staat op zondag 6 januari geheel in het teken van Frisse Oren, hét culturele en muzikale vuurwerk van en voor alle Tilburgers. Van de kelder tot aan de nok, van grote acts tot intieme ontmoetingen. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven. Zo vinden er speciale dans-acts en workshops plaats, is er een Frisse Oren-knutselhoek en zorgt Madame Coco Choco voor een chocoladefeest.

Een greep uit het programma: De muzikale smaken lopen uiteen van klassiek, gipsy en folk tot pop, nieuw en wereldrepertoire. Nog geen genoeg gekregen van The Voice of Holland? Flamenco-zangeres Erminia Fernández Córdoba en jazz-zangeres Denise Jannah nemen het tegen elkaar op in een zangbattle onder leiding van Peer de Graaf. T.R.A.S.H en De Stilte trakteren op duetten in dans. L’Avventura en Theater De NWE Vorst zorgen voor een spectaculaire circusact. Incubate laat de creativiteit van het scherm spatten met het allerbeste uit het Open Film Programma en Het Zuidelijk Toneel en theatercollectief Eelt presenteren een voorproefje uit hun nieuwe voorstellingen. De voeten mogen van de vloer met Disko Matique en zelfs de rolschaatsen mogen aan voor de Plee Rave Rollerdisco. De keuze is deze middag geheel aan het publiek.
Last van keuzestress vanwege de vele acts?! De Oorwormen van Het Zuidelijk Toneel staan het publiek overal in het theater bij met raad en daad, zodat de bezoeker met echte Frisse Oren kan genieten.
 
Het volledige programma is na te lezen op de Facebookpagina en www.theaterstilburg.nl