Frites Affairs viert opening in de Emmapassage met Happy Fry Hour

openingsactie frites affairs

Vorige week opende Frites Affairs haar deuren in de vernieuwde Emmapassage. Om de opening te vieren, hebben ze een mooie actie tot het eind van het jaar: het Happy Fry Hour. Tot de jaarwisseling kan iedereen tussen 15:00 – 16:00 uur voor slechts €5,- onbeperkt friet komen eten. Je kunt ook onbeperkt saus pakken bij de sauzenbar. 

Trakteer jezelf

Tijdens het Happy Fry Hour trakteer jij jezelf dus op onbeperkt oer-Hollandse friet. Deze zijn lekker knapperig en mét schil gebakken. De frietjes zijn altijd vers en verantwoord gefrituurd. Mocht je niet tussen 15:00 – 16:00 uur kunnen genieten van de onbeperkte friet voor €5,-? Niet getreurd. Ook op de overige openingstijden kun je genieten van heerlijke traktaties van Frites Affairs.

Negen verrassende sauzen

Naast de voordelige openingsactie, zijn ook het assortiment en interieur bijzonder. Zo vind je op de kaart van Frites Affairs ook heerlijke burgers, milkshakes en ijs van boerenlandmelk. Qua interieur springt de sauzenbar direct in het oog. Je hebt hier onbeperkte keuze uit negen verschillende sauzen. Bijvoorbeeld mayonaise met zoete ui & kerrie, vegan zeewier en truffelmayonaise. Maar je kunt er ook lekkere andalouse of aioli tappen.

Over Frites Affairs

Frites Affairs staat voor ongeremd genieten. De specialiteit van het huis zijn de loaded fries. Dit is een grote portie friet met bijvoorbeeld runderstoof, mosterdmayonaise en tuinkers. Ook staat er een vegetarische variant op het menu. Namelijk een tijdelijke seizoensvariant met chili sin carne, guacamole, crème fraîche en koriander. Uiteraard kun je er ook snacks, burgers, milkshakes en softijs eten.

Benieuwd naar de openingstijden? We zetten ze voor je op een rijtje.

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 12:00 – 19:00 uur
  • Donderdag: 12:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 12:00 – 19:00 uur
  • Zaterdag: 12:00 – 19:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 19:00 uur

Meer informatie over Frites Affairs vind je op de website.