Frozi Yogi bestaat 5 jaar en je maakt kans op héle toffe prijzen!

Frozi Yogi

Het is feest! Frozi Yogi is jarig en dat laat de frozen yogurt zaak natuurlijk niet zo maar aan zich voorbij gaan. De hele maand augustus maak je daarom kans op super gave prijzen, op 31 augustus wordt er een gezellig feestje georganiseerd én via Tilburg.com maak je kans op gratis ijs (voor jou en 4 vrienden) voor de rest van de zomer!

Maar eerst even wat voorgeschiedenis: in 2014 gooide de Tilburgse Ilse het roer volledig om en begon ze haar eigen winkel in het Tilburgse Dwaalgebied. Inmiddels is de zaak een gevestigde naam in de binnenstad en kun je naast frozen yogurt ook veel andere producten krijgen, zoals cookie dough, bonbons en iced cappuccino’s. Ook maakt Ilse al jaren prachtige taarten en cupcakes op bestelling.

Frozi Yogi

Prijzen

Om te vieren dat Frozi Yogi al weer 5 jaar bestaat, maak je de hele maand augustus kans op súper toffe prijzen. Bij aankoop van een ijsje, cookie dough of iets anders, krijg je een bonnetje waar jij je naam en telefoonnummer op kunt schrijven. Deze wordt in een grote pot gestopt en op 31 augustus worden de winnaars van de prijzen live geloot op Facebook & Instagram.

Wat je kunt winnen? Nou, een hele hoop! Veel ondernemers uit het Dwaalgebied, waaronder JM Lederwaren, Mr. Morris, Simon Lévelt en M. van Vlerken, hebben bijgedragen aan het prijzenpakket. De hoofdprijs is een gloednieuwe roze reiskoffer gevuld met verschillende producten uit deze winkels met een totale waarde van € 500,-. Daarnaast zijn er ook nog een aantal losse prijzen die je kunt winnen, waaronder een roze ukelele van de Radiobeurs, tegoedbon van Don’s Noodle Shop, gave tas van Mint & Pepr en een personal trainingspakket van SFC.

Feest!

Ook in de zaak zelf wordt uitgepakt: op 31 augustus is iedereen welkom om tussen 14.00 en 17.00 uur om het 5-jarig bestaan van de frozen yogurt zaak te vieren! Je kunt (gratis) genieten van hun pink lemonade en jubileum cupcakes. Ook worden deze middag de winnaars van alle prijzen geloot.

Frozi Yogi

Winactie Tilburg.com

Wegens het 5-jarig bestaan mogen we ook via Tilburg.com een hele toffe prijs weggeven. Je maakt namelijk, samen met vier vrienden, kans op gratis ijs voor de rest van de zomer. Dit betekent dat je alle vijf elke week een gratis ijsje kan komen halen bij Frozi Yogi tot de start van de herfst op 23 september.

Om kans te maken ga je naar Facebook en tag je, onder deze post, de vrienden met wie je deze toffe prijs wilt winnen. Meedoen kan nog tot vrijdag 9 augustus. Op zaterdag 10 augustus wordt de winnende vriendengroep bekendgemaakt.