Frühshoppen bij het Oktoberfest Tilburg

Op zondag 2 november sluit het Oktoberfest Tilburg af met het jaarlijkse Frühschoppen. De Koepfelhalle barst dan nog één keer uit haar voegen tijdens een sehr gemütliche Party voor het hele gezin. En niet geheel onbelangrijk: de entree is gratis!

Edelweißkapelle

Dit jaar gaan we voor de derde keer Frühschoppen in Tilburg. Een niet te missen feest voor jong en oud. Natuurlijk doen we dit ook dit jaar met die Edelweißkapelle uit Bergeijk die vol enthousiasme hun Egerländer- en Böhmische muziek ten gehore zullen brengen. Als afsluiting vieren we één Große Alpen Gaudi Party!

Große Alpen Gaudi Party

De afsluiting dit jaar wordt een groot Alpenfeest; één grote volkstümliche show! Zo kun je genieten van Alm Power, het duo dat met Trompetklanken en de onmiskenbare sound van de steirische harmonika, de Koepfelhalle zal laten schunkeln.

Ohne Gewähr, het best te omschrijven als ’bratwurstundjodeljubeltroebelheiterkeit Musik’ laat het podium schudden, en natúúrlijk is daar ook ’der Hossa Prinz’, een graag geziene gast in binnen- en buitenland. Hij is uitgegroeid tot succesvol artiest met oude en nieuwe Duitse Schlagers in zijn repertoire. Kortom: een middag voor jong én oud, waar iedereen veel plezier aan zal beleven.

Gratis Entree

De entree is, zoals dat hoort bij het Frühschoppen, gratis! Ook voor de kleintjes is er vanalles geregeld, zodat u met het hele gezin kunt komen. Het Frühschoppen begint om 12.00 uur en zal duren tot 19.00 uur. Een waardig einde van het Oktoberfest Tilburg 2014.