Fruits de mer, oesters en veel meer: Restaurant BLU opent eind dit jaar in de binnenstad

Ze zitten nu nog middenin een grote verbouwing, maar als alles meezit, opent Restaurant BLU in december de deuren aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Bij deze seafood bar kun je terecht voor lunch en diner. Er staat voor ieder wat wils op de kaart. Restaurant BLU opent in het pand waar voorheen modeketen Mango en daarna FIVE GUYS was gevestigd. 

De specialiteiten van Restaurant BLU zijn uiteraard de verschillende seafood gerechten. Zo kun je er plateaus Fruits de Mer helemaal naar eigen wens samenstellen. Jij kiest welke schaal- en/of schelpdieren je op je plateau wilt en de hoeveelheid. Ze vinden het bij Restaurant BLU immers belangrijk om voedselverspilling tegen te gaan. Doordat je de Fruits de Mer helemaal zelf kunt samenstellen, kun je er zowel voor grote als kleine trek terecht.

Uiteraard hebben ze ook andere lekkere visgerechten op de kaart staan en staan er speciaal voor de liefhebbers van vlees een aantal vleesgerechten op het menu. Ook hebben ze een uitgebreide lunchkaart met diverse betaalbare luxe belegde broodjes, (garnalen)kroketten en lekkere bites. Dus of je nu snel een broodje wilt eten of uitgebreid wilt tafelen met fruits de mer, oesters en champagne: het kan allemaal bij Restaurant BLU.

restaurant blu

Verbouwing volgen

Zoals je hierboven al las, wordt er momenteel gigantisch druk verbouwd in het pand. Het doel is om in december de deuren feestelijk te kunnen openen. Wil je op de hoogte blijven van de verbouwing en de opening? Op social media deelt Restaurant BLU regelmatig previews van de zaak. Je kunt ze volgen op Facebook en Instagram. 

Mooi horecaplein

Met de komst van Restaurant BLU wordt het horeca-aanbod op het Pieter Vreedeplein verrijkt. Zo heeft het plein verschillende mooie horecagelegenheden waar je heerlijk kunt lunchen, dineren, borrelen of terecht kunt voor een kop koffie met taart. Want ook de buren Lokaal Zeven en Brownies & Downies zijn je bezoek meer dan waard.

Meer informatie

Wil je meer weten over Restaurant BLU? Check dan vooral de website. Je vindt de zaak vanaf medio december aan het Pieter Vreedeplein 8.