Fujifilm opnieuw hoofdsponsor bij Tilburg Ten Miles

Fujiflm Manufacturing Europe B.V. heeft zich opnieuw voor een jaar verbonden aan Midden-Brabants grootste sportevenement, de Tilburg Ten Miles. Peter Struik, President van Fujifilm in Tilburg, en Henk van Doremalen, directeur van de Tilburg Ten Miles, ondertekenden daarvoor maandag een overeenkomst. Fujifilm verbindt zijn naam aan de businessrun, waaraan in 2013 maar liefst 76 bedrijven met 395 teams deelnamen.

Voor Fujifilm is de Tilburg Ten Miles een goed opererende organisatie met veel vrijwilligers die een prima evenement voor Tilburg neerzetten. Elementen als lopen, bewegen en gezondheid zijn daarbij aanwezig.

Bij de editie die op 7 september 2014 wordt gehouden zullen start, finish en afhandeling voor het eerst plaatsvinden in de spoorzone aan de noordzijde van het station. Voor de Stichting Tilburg Ten Miles blijven de aanwezigheid van een topveld, massale deelname en een sfeervolle entourage voorop staan. Het evenement gaat net als voorgaande jaren door het centrum en diverse feestelijk versierde wijken. De inschrijving begint op 14 april.