Fysiotherapie tijdens en na corona: van de Braak en Maas is goed voorbereid

Van de Braak en Maas

Voor mensen die momenteel ziek zijn en voor mensen die reeds herstellende zijn, is het belangrijk dat zij de juiste begeleiding krijgen naar een zo’n optimaal mogelijk herstel. Het COVID-19 virus heeft invloed op de fysieke, mentale en cognitieve gezondheid. Om deze reden is het belangrijk dat er snel en goed geschakeld kan worden tussen verschillende zorgverleners/specialisten.

Zo komt er bij de revalidatie van het COVID-19 virus naast een fysiotherapeut, waar nodig bijvoorbeeld ook een diëtist, psychosomatisch fysiotherapeut, ergotherapeut en een logopedist in beeld.

Fysiotherapie van de Braak en Maas

Fysiotherapie van de Braak en Maas hebben deze contacten en kunnen en snel met hen schakelen. Daarnaast hebben zij (long)fysiotherapeut, Ron Tames, extra geschoold in de behandeling van patiënten die in aanraking zijn geweest met het COVID-19 virus. Ron is hierdoor op de hoogte van de laatste inzichten voor de meest optimale behandeling voor de mogelijke gevolgen op korte en lange termijn.

Aan de hand van de laatste inzichten, overleg met andere zorgverleners en specialisten (waaronder huisartsen en longartsen), hebben van de Braak en Maas ook een revalidatieprogramma samengesteld. Bel voor meer informatie naar 013-5420685.