Ga naar de film en win een boek!

Cinecitta en Gianotten Mutsaers hebben een leuke actie voor kinderen in de maand december. Er draaien twee kinderfilm in de decembermaand: Antboy (vanaf 7 dec) en Emil& Ida van de Hazelhoeve (vanaf 14 dec).

Bij twee betalende kinderen mag er gratis een volwassene mee, dat is al leuk. Maar we maken het nog leuker want je kunt ook nog een boek winnen! Schrijf een brief aan je vriendje of vriendinnetje waarom hij of zij deze film zou moeten zien. Lever de brief in bij Gianotten Mutsaers (of stuur hem op: Emmpassage 17, 5038 XA Tilburg) en maak kans op het boek van de film. Er worden 6 boeken wegegeven. De prijsuitreiking is 4 januari in Cinecitta.

Over Antboy:

Pelle is een doodgewone jongen. Tot hij gebeten wordt door een mier en verandert in… Antboy, een superheld die tegen muren opklautert, een boek doormidden hapt en bijtend zuur plast. Zijn vriend Wilhelm, een nerdy stripfanaat, is als enige op de hoogte van zijn geheime identiteit. In zijn blitse superheldenoutfit gaat hij de strijd aan met de misdaad. Maar elke superheld heeft ook een aartsvijand: ‘De Vlo’ springt hoger dan iedereen en haalt zijn kracht niet uit suiker (zoals Antboy) maar uit… bloed! Een verrassend poëtische kijk op het superheldengenre.

Over Emil & Ida van de Hazelhoeve:

Vrolijke tekenfilm over het ondernemende jochie Emil en zijn zusje Ida, naar de verhalen van Astrid Lindgren. Emil moet heel vaak voor straf naar het houtschuurtje omdat hij ondeugend is geweest. Maar wat zijn ouders niet snappen is dat Emil het nooit met opzet doet. Hij wil gewoon helpen. En dat mislukt altijd. ‘Kattenkwaad bedenk je niet, het gebeurt gewoon’, zegt hij. Ida zou eigenlijk ook wel eens ondeugend willen zijn, maar het lukt haar gewoon niet.

Voor data en aanvangstijden kijk op www. cinecitta.nl