Ga naar huis met je pietendiploma tijdens de Wandelpony Pietentocht bij Camping Breehees

Camping Breehees pakt uit wanneer Sinterklaas in het land is! In november en december kun je namelijk met je kinderen deelnemen aan de leuke Wandelpony Pietentocht! Tijdens deze tocht ontmoet je veel coole pieten en beleef je de leukste avonturen. Benieuwd? Lees snel verder.

Onderweg spelen de Pieten leuke spelletjes met je. Daarnaast kun je ook meedoen aan een spannende speurtocht en na afloop ga je naar huis met een speciaal pietendiploma! Als kers op de taart mag je zelfs nog een cadeautje grabbelen! Wie wil dat nu niet?

Reserveer je plek

Ben er snel bij met reserveren! Er zijn nog plekken vrij op de volgende data:

  • Zondag 26 november
  • Zondag 3 december

Let op: bij veel animo maakt Camping Breehees extra data beschikbaar! Houd daarom de website en de socials van Camping Breehees goed in de gaten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camping Breehees (@breehees)

Over Camping Breehees

Je hoeft het maar te noemen en bij Camping Breehees in Goirle kun je het doen. De camping is, hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, veel meer dan ‘gewoon een camping’. Zo kun je er onder andere terecht voor ontzettend veel toffe activiteiten en is er een groot terras waar je lekker kunt eten en drinken. Daarnaast hebben ze veel mogelijkheden voor groepsuitjes en wordt er paardrijles gegeven. Genoeg te doen dus!

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Camping Breehees!