Nieuws

Doloris' Rooftop streetfood festival
Let op! Dit artikel is al 170 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gaaf! Doloris’ Rooftop organiseert tweede editie online streetfood festival

Waan je in een andere wereld met een avondje Doloris! Zaterdag 17 april organiseert Doloris een tweede editie van haar succesvolle online streetfood festival. Na de uitverkochte eerste editie brengen ze de sfeer van Doloris’ Rooftop nog eens bij jou thuis. Met andere smakelijke gerechten, een nieuwe line-up én de mogelijkheid tot het bijbestellen van een tof cocktailpakket. 

“De eerste editie in maart was een succes”, aldus Dirk Bullens, chefkok bij Doloris. “We kregen veel leuke reacties binnen na afloop van de livestream. Men maakte er echt een feestje van thuis, zo zagen we op de beelden die we binnen kregen. Voor ons als team was het ook super tof om te doen. Een geslaagd festival verdient een tweede editie.”

Een avondje Doloris

Het online streetfood festival brengt de sfeer van Doloris’ Rooftop bij je thuis. Je bestelt een ticket voor €35: hiervoor ontvang je een rijk gevulde streetfood box voor twee personen, welke je voorafgaand aan het festival afhaalt op een door jou gekozen tijdslot. Je hebt ook de optie om de streetfood box uit te breiden met het cocktailpakket voor twee personen, dan kost het slechts €52,50. Het menu bestaat dit keer uit yakitori, een Caribbean cocktail, tataki, Thais gewokte asperges en een Sicilian summer als dessert. Met specifieke dieetwensen houden ze uiteraard rekening.

De muzikale invulling wordt verzorgd door DJ Kit-T, Daan Geeven, Same Same & Thornballin’, samengesteld door Affino, mede-organisator van het festival. Maak de avond compleet door het bijbestellen van een cocktailpakket, waarmee je zelf een Passion Martini of Dark ’n Doloris op tafel tovert!

Chef bij je thuis

De gerechten worden volledig voorbereid aangeleverd. Op 17 april schakel je om 17.00 uur in voor de livestream, waarin de chef en zijn team je begeleiden met tips & tricks voor de verfijnde afwerking van de gerechten.

Tijdens het event tover je jezelf dus om tot chef. Echter, voor diegene die bij de eerste editie aanwezig waren, heeft Doloris iets extra’s bedacht: wie ook voor de tweede editie tickets bestelt, maakt kans op een 3-gangen diner. Die gerechten hoeven alleen niet te worden opgehaald bij Doloris, want de chef kookt ditmaal bij de gasten thuis. Chef bij je thuis, maar dan écht.

Tickets bestellen

Voor meer informatie of het bestellen van tickets ga je naar deze website.

Het online festival start dus om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Een avond vol plezier is gegarandeerd!