Nieuws

Kerstbomen drive-in
Let op! Dit artikel is al 210 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gaaf nieuws! GroenRijk Tilburg start met drive-in voor kerstbomen

Na een drive-in voor ijsjes, een drive-in bioscoop, een drive-in met foodtrucks en nog veel meer, introduceert GroenRijk Tilburg vanaf woensdag 2 december de kerstbomen drive-in! Het uitzoeken van een kerstboom is misschien wel een van de leukste activiteiten in aanloop naar de feestdagen, maar wegens de coronamaatregelen nu iets moeilijker. Gelukkig kun je via de drive-in compleet contactloos een kerstboom uitzoeken!

Goed om te weten: ook als je nog kerstversiering nodig hebt voor de boom (en je eigen huis) kun je bij GroenRijk terecht. Bekijk hier een video over de prachtige kerstshow die ze in het tuincentrum hebben staan.

Kerstbomen drive-in

De drive-in zal plaatsvinden in de tent op de zijparkeerplaats. Bij de kerstbomen drive-in zijn alleen Nordmann kerstbomen te koop, maar in het tuincentrum zelf kun zijn meer soorten verkrijgbaar. Als bezoeker rij je stapvoets door de tent, je wijst een boom naar keuze aan en deze wordt door de medewerkers van GroenRijk in de auto gelegd. Uiteraard zijn er kerstbomen in alle soorten en maten beschikbaar. Ten slotte kun je ook nog contactloos betalen. Een hele veilige manier om je kerstboom uit te zoeken dus!

Voor meer informatie over de kerstbomen drive-in kun je het beste de Facebookpagina van GroenRijk Tilburg in de gaten houden.

Online bestellen

Wil je liever een kunstkerstboom dit jaar? Op Tuincentrumoutlet.com – de webshop van GroenRijk – kun je nu ook kunstkerstbomen, kerstaccessoires en verlichting bestellen. Dan hoef je natuurlijk al helemaal de deur niet meer uit!

Maar ook voor echte kerstbomen kun je online bij GroenRijk terecht: je kunt namelijk een kerstboom pre-orderen die voor slechts €7,50 bij jou wordt thuisbezorgd. Pre-orderen kan via dit formulier.