logo

Gaaf voor de zomer: TLBRG voegt drie toffe t-shirts met print van Heuvelse kerk toe aan collectie

t-shirt heuvelse kerk

Meer Tilburg in het straatbeeld: daar worden we natuurlijk allemaal vrolijker van. Met die insteek begon Tilburgs kledingmerk TLBRG dit jaar met het maken van gave kledingstukken. Kwalitatieve kleding met subtiele verwijzingen naar de stad die je gewoon naar je werk of naar een feestje kunt dragen. 

Fotografie: Jules van Iperen

De temperaturen schieten omhoog en de zomer staat voor de deur. Dus heeft het kledingmerk drie gave t-shirts toegevoegd aan de collectie. Het zijn allen witte t-shirts met een hele toffe en opvallende print op de achterkant van het shirt. In alle t-shirts is de Heuvelse kerk verwerkt. Op de eerste staat de kerk helemaal, op de tweede zie je wat meer details met het Heilig Hartbeeld dat voor de kerk staat en op de print van het derde shirt zie je het glas-in-lood van de kerk.

T-shirt Heuvelse kerk bestellen

De t-shirts van TLBRG zijn nu te bestellen voor €34,95 in de webshop. Je kunt de t-shirts tot en met 7 juni bestellen, waarna ze in productie worden genomen.

TLBRG werkt samen met verschillende Tilburgse partijen om ook nu lokale Tilburgse ondernemers te steunen. Zo worden de prints lokaal op de shirts gezet en worden de labeltjes nog handmatig door een Tilburgs naaiatelier bevestigd. Daardoor duurt het wat langer voordat je t-shirt in huis is, maar shop je wel volgens het support your local principe.

Overigens kun je ook nog steeds verschillende kleuren truien bestellen.