Gall & Gall Jan Heijnstraat de beste van Nederland

Winkelmanager Danny Smetsers dolgelukkig met overwinning.

Woensdag 28 maart maakte Marit van Egmond, algemeen directeur Gall & Gall, de drie beste Gall & Gall-winkels van Nederland bekend. Als de onbetwiste nummer 1 kwam de Tilburgse Gall & Gall (Jan Heijnstraat 10) uit de bus. Winkelmanager Danny Smetsers is dolgelukkig met de overwinning. “Het is een verdienste van ons hele team. Samen zorgen we voor een gemoedelijke sfeer en dat stellen onze klanten erg op prijs.” Dat de Gall & Gall zich de beste van Nederland mag noemen is in de winkel goed merkbaar. De trofee krijgt een prominente plek en de klanten worden de komende tijd getrakteerd op iets lekkers.

Het bekendmaken van de drie beste winkels was het hoogtepunt van een door Gall & Gall georganiseerde wedstrijd. In 2011 werden daarbij alle ruim 550 Gall & Gall-drankenspeciaalzaken op onder andere het persoonlijke contact met de klant en de aantrekkelijkheid van de winkel beoordeeld. De jury van de winkelwedstrijd is onder de indruk van hoe de Gall & Gall-Jan Heijnstraat dat aanpakt. “Bij ons staan de wensen van de klant vanzelfsprekend centraal”, legt Danny Smetsers uit. “Alleen zo kunnen we immers tevreden klanten hebben en houden. Dat gaat ons inderdaad best goed af. Sommige klanten hebben er zelfs een flinke autorit voor over om bij ons inkopen te doen.” Behalve de trofee krijgt de Gall & Gall nog een prijs. Alle medewerkers gaan dit voorjaar een aantal dagen naar het Spaanse Jerez. Zij krijgen een feestelijk programma aangeboden dat ook bezoeken aan diverse Spaanse leveranciers van Gall & Gall omvat. “We kijken enorm naar deze reis uit.”

De Gall & Gall aan de Jan Heijnstraat 10 in Tilburg is open van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.