Nieuws

games
Let op! Dit artikel is al 48 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gamers opgelet: Tilburg krijgt 1500 m² grote gamehal

Waar kun je straks leuke en unieke games spelen in Tilburg? Zowel de oude, bekende arcade games als de nieuwste games, waaronder ook e-sports? Bij de nieuwe Gaming Factory! Een prachtig gethematiseerde hal van circa 1500 m², die je volledig verrast met tal van oude en nieuwe games.

Een walhalla voor de game liefhebber en volop vermaak voor jong en oud. De hal is grotendeels hersteld in zijn oude glorie en voorzien van de modernste faciliteiten. Een prachtige bar verwelkomt de bezoekers al bij binnenkomst. En tegelijkertijd word je aangenaam verrast door de vele attracties.

‘Een bezoek is niet genoeg’

Als je door de hal loopt dan klinken de bekende geluiden van games. Overal staan apparaten, de keuze is enorm met meer dan 100 games en attracties! Er is iets voor ieders wil te vinden. Naast de vele arcade games en de sportieve faciliteiten, kunnen bezoekers er e-sport spelen en zijn er volop Playstations aanwezig waarop talloze spellen gespeeld kunnen worden. Ook aanwezig, een Nintendo switch, waar bezoekers met vieren tegen elkaar kunnen racen.

Op korte termijn, zullen een aantal verrassende en innovatieve virtual reality games worden toegevoegd. Gezien de coronacrisis moet er rekening gehouden worden met de anderhalve meter maatregel.

Eén bezoek aan de Gaming Factory is bij lange na niet genoeg om alle games te spelen. De eigenaren verwachten dan ook volop herhaal bezoekers, naast bijvoorbeeld ook bedrijfsfeesten, bezoek van verenigingen en dergelijke. Vergeet daarnaast zeker de kinderfeesten niet. De Gaming Factory biedt alles om een leuk feestje te vieren. Natuurlijk zullen er regelmatig nieuwe games worden geplaatst en tevens zal de Gaming Factory regelmatig e-sports en gaming toernooien organiseren.

Het idee wordt realiteit

Het idee van twee Tilburgse ondernemers, waaronder Antonio van der Heijden, is eindelijk verwezenlijkt! Terecht zijn ze trots op wat ze in korte tijd bereikt hebben. Lopend in deze hal, wil je gewoonweg gaan spelen. Er is volop ruimte om te spelen en de ondernemers hebben natuurlijk rekening gehouden met de eisen die in deze Corona tijd gelden. Hier kun je veilig terecht en optimaal genieten.

Met de Gaming Factory verstevigd de gemeente Tilburg haar positie als vooruitstrevende leisure gemeente. Naast de prachtige innovatieve attractie, wijst Antonio op de unieke samenwerking tussen beide partijen. De Gaming Factory gaat werk- en leerplekken aanbieden voor speciale groepen jongeren. Zij krijgen de kans om hier kennis op te doen van de verschillende attracties, leren ze te repareren en hiermee creëren ze op termijn ook de mogelijkheid om zelf als medewerker in de Gaming Factory aan de slag te gaan.

Opening

Binnenkort mag de Gaming Factory haar deuren openen. Voor een bedrag van slechts € 7,50 per persoon mag je een uur lang van alle attracties genieten. Een unieke mogelijkheid om deze nieuwe Tilburgse hotspot te bezoeken. In de nabije toekomst zal de Gaming Factory ook arrangementen van 3 en 6 uur gaan aanbieden.

Bekijk de Facebookpagina voor recente informatie

Reageer op dit bericht