Gastrobar RIX gaat kwalitatief anti-kater ontbijt bezorgen op Nieuwjaarsdag en organiseert oliebollen pick-up point

Dat Gastrobar RIX een van de meest creatieve horecaondernemers sinds de coronacrisis is, weten we al langer. Ook rondom de jaarwisseling laat de gastrobar aan het Piusplein weer van zich horen. De zaak van eigenaar Ricky Spijkers fungeert op Oudjaarsdag als oliebollen pick-up point en op nieuwjaarsdag trekt de ondernemer al vroeg de stad in om ontbijtjes te bezorgen.

Het idee om een kwalitatief anti-kater ontbijt te bezorgen, ontstond uit eigen behoefte. “Op Nieuwjaarsdag heb ik nooit zin om naar de supermarkt te lopen voor een lekker ontbijt. Daarnaast zijn de meeste zaken die thuisbezorgen pas laat in de middag open en moet je ook nog eens lang wachten op je eten,” legt Ricky uit.

Nieuwjaarsontbijt bestellen

Ricky gaat twee verschillende ontbijtjes maken en bezorgen. Een ‘standaard’ ontbijtje en een luxere versie om het jaar direct goed af te trappen. Het standaard ontbijtje bestaat uit een croissantje, twee vers gebakken broodjes, frisse fruitsalade, gekookt eitje, verse jus d’orange, luxe snijwaren, jam, hagelslag en boter. De luxere variant bestaat uit getoast zuurdesembrood, twee gepocheerde eieren (die je zelf heel makkelijk thuis kunt warm maken), spek, avocado, een croissantje, frisse fruitsalade en mimosa (een cocktail die bestaat uit prosecco en verse jus).

Voor het standaard ontbijt betaal je €14,95, voor de luxere variant betaal je €5,- meer. De ontbijtjes zijn nu al te reserveren via de webshop van Gastrobar RIX. Extra fijn: je kunt zelf je tijdsslot bepalen. Zo kunnen de vroege vogels vanaf 8:00 uur al een ontbijtje laten bezorgen maar is het voor de uitslapers ook mogelijk om tussen 11:00 – 12:00 uur je ontbijtje in ontvangst te nemen. Alles daartussen is ook mogelijk om als tijdsslot te reserveren.

Oliebollen pick-up point op Oudjaarsdag

Ook op Oudjaarsdag gaat Ricky niet stilzitten. En dus organiseert hij net als vorig jaar een oliebollen pick-up point in samenwerking met bakkerij Brood op Maat. De oliebollen zijn vooraf te bestellen en op Oudjaarsdag op een afgesproken tijd af te halen bij Gastrobar RIX aan het Piusplein. Ook stappen Ricky en zijn personeel zelf de auto in om oliebollen te bezorgen bij mensen die de deur liever niet uitgaan.

Prijzen en kortingscode

Benieuwd naar de prijzen?

  • 11 oliebollen voor €10,-
  • 11 rozijnenbollen voor €11,-
  • Appelbeignets voor €2,- per stuk
  • Worstenbrood voor €2,50 per stuk
  • Fles Taittinger Brut Reserve Champagne voor €49,-

Met de kortingscode ’tilburgcom2021′ krijg je ook nog eens 10% korting op je oliebollen!

Steun de horeca

Dat de horeca het zwaar heeft, weten we allemaal. En dus is het belangrijk dat we lokale horeca blijven steunen, zo ook Gastrobar RIX. Bestel dus snel een lekker ontbijt tijdens Nieuwjaarsdag en/of oliebollen tijdens Oudjaarsdag. Zo kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat we nog lang kunnen blijven genieten van deze prachtige horecazaak aan het normaal gesproken bruisende Piusplein.

Tevens is Gastrobar RIX in december getransformeerd tot kerstwinkel en hebben ze een skihutje voor de deur waar ze heerlijke Winterse lekkernijen verkopen. Daarover lees je meer in dit artikel.