Gastrobar RIX organiseert workshop bier brouwen inclusief bier-spijs diner met zelf gebrouwen bier

workshop bier brouwen gastrobar rix

Dat Ricky Spijkers van Gastrobar RIX creatief is, wisten we al langer. Van dinertjes in een reuzenrad tot een virtual reality restaurant en veel meer: hij organiseerde het al. Nu voegt hij weer een gaaf concept toe. Namelijk een workshop bier brouwen inclusief een bier-spijs diner waar je geniet van je zelf gebrouwen biertjes in combinatie met bijpassende gerechten. Lees snel verder. 

Workshop bier brouwen

Op zondag 17 oktober staat de workshop bierbrouwen op het programma. Onder de bezielende leiding van bierbrouwer Christ van den Hoven en RIX chef-kok Tom starten ze om 12:00 uur. De workshop bier brouwen eindigt om 17:00 uur. In de tussentijd brouw jij je eigen bieren en verzorgt Gastrobar RIX lekkere hapjes en een aantal speciaalbieren.

Bier-spijs diner

Aangezien het gebrouwen bier moet vergisten en rijpen, kun je jouw bieren op 12 december ophalen. Die avond serveert Gastrobar RIX ook een driegangendiner met gerechten die passen bij het bier dat jij zelf hebt gebrouwen. De avond start dan om 17:00 uur met een aperitief.

Meer informatie

Wil jij deelnemen aan de workshop bierbrouwen én het bier-spijs diner? De kosten voor de workshop zijn €99,50 per persoon. Dit is een all inclusive prijs. Dat betekent dat je voor deze prijs deel kunt nemen aan de workshop, het diner en dat de drankjes tijdens zowel de workshop als het diner inbegrepen zijn.

Opgeven kan door een mail te sturen naar info@rix-tilburg.nl. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken.

Wil je meer weten over Gastrobar RIX? Check dan snel de website of volg ze via Facebook en Instagram.