Gastrobar RIX viert tweejarig bestaan aan het Piusplein: ‘De vloek op de hoek is niet meer!’

gastrobar rix twee jaar

Een prachtige maand voor Gastrobar RIX aan het Piusplein: ze bestaan deze maand twee jaar. En wat voor een eerste jaren zijn het geweest. Nadat Gastrobar RIX net was opgestart, kwam corona om de hoek. Het resultaat: lockdowns, horecasluitingen en een hoop ellende. Zeker voor een startende ondernemer die nauwelijks staatssteun krijgt. Maar Ricky Spijkers (eigenaar) sloeg zich er met zijn team doorheen. Trots durft hij nu te zeggen: “De vloek op de hoek is niet meer!”

Want meerdere horecazaken probeerden het op het hoekje van het Piusplein waar je vroeger op stap kon bij ‘De Miller’. Thrill Grill probeerde het een tijdje, maar dat werd hem ook niet. In 2019 opende Gastrobar RIX de deuren en inmiddels is de zaak niet meer weg te denken uit Tilburg. De culinaire diners, de befaamde tosti’s en uitgebreide lunches: Tilburg sloeg de zaak van Ricky in haar armen.

Hard geknokt

Ricky en zijn team moesten hard knokken om de zaak overeind te houden tijdens corona. Maar opgeven? Dat deed hij nooit. Met nauwelijks staatssteun schudde hij het ene na het andere creatieve concept uit de mouw om toch omzet te realiseren. Hij was er als een van de eerste bij met het bezorgen van zijn maaltijden, lanceerde zelfs een VR-restaurant en ging koken bij mensen op de stoep. Hij transformeerde zijn zaak tot winkel, plaatste in de winter een skihutje voor zijn zaak om take-away lekkernijen te verkopen en bracht nieuwjaars-ontbijtjes bij de mensen thuis.

Maar wat ze bij Gastrobar RIX het allerliefste doen? Gasten in de watten leggen in hun mooie zaak aan het Piusplein. Of het nu een kopje koffie, lunch, borrel of uitgebreid diner is: je kunt bij ze terecht. Benieuwd wat ze allemaal op het menu hebben? Check dan snel de website. 

gastrobar rix

Uitdaging: personeel

Net als een hoop horecazaken, is Gastrobar RIX ook hard op zoek naar personeel. Van bediening tot afwassers tot een kok: deze functies zijn allemaal vacant. Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan bij een ‘goeie gast’ met een schitterende horecazaak die goed is voor zijn personeel? Check dan snel de vacatures op de website en solliciteer snel. Misschien ben jij dan snel de ‘RIXXER van de maand’.

Wat jij voor je harde werk terugkrijgt? Een marktconform salaris, gezellige collega’s, flexibele werktijden, korting bij andere horecazaken op het Piusplein en gratis gebruik van Strandbad de Rauwbraken. Zo kun jij met lekker weer lekker gaan relaxen aan dit mooie strandbad zonder entree te hoeven betalen. Klinkt top, toch?!

gastrobar rix

Meer informatie

Gastrobar RIX viert het tweejarig bestaan graag met een feestje of borrel. Maar dat zit er met de huidige coronamaatregelen helaas nog niet in. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet.

Wil jij op de hoogte blijven van al het reilen en zeilen bij Gastrobar RIX? Volg ze dan op Facebook en Instagram. En nog belangrijker: ga snel eens langs om te genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben. Oja: en als je een leuke baan zoekt, vergeet niet te solliciteren. Krijg je namelijk geen spijt van!