Geef jouw vader nu op voor De Beste Vader Van Tilburg 2024

16 juni is het vaderdag. Een mooi moment om je vader eens extra in het zonnetje te zetten. Na het succes van vorig jaar wordt de zoektocht naar de ‘Beste vader van Tilburg 2024’ weer gestart. Wie wordt de opvolger van Jan van Loon (winnaar 2023)? Alle vaders, die in Tilburg wonen, maken kans. De enige voorwaarde is wel dat je natuurlijk door je kind(eren) wordt genomineerd.

Je kunt vanaf nu je vader nomineren via www.bestevadervantilburg.nl. Vul daar het formulier in met vooral als belangrijkste deel de motivatie waarom jouw vader de beste is. Een onafhankelijke jury zal de inzendingen beoordelen. De beste, mooiste of liefste redenen bepalen uiteindelijk de winnaar. Nomineren kan tot uiterlijk 24 mei.

Hoofdprijs: kledingbon Jan de Cock Mode t.w.v. €250,-

De hoofdprijs is natuurlijk dat je genomineerd bent als vader, door je kind. Daarnaast zijn er mooie extra prijzen: Alle genomineerde vaders krijgen een ‘Beste Vader van Tilburg’ button om deze met trots te dragen. De winnaar ontvangt de onderscheiding ‘Beste Vader van Tilburg 2024’. De nummer 1 ontvangt als extra prijs een Kledingbon t.w.v. €250,-. Deze wordt door Jan de Cock mode beschikbaar gesteld. De overige genomineerde vaders uit de top 10 ontvangen sowieso een Besterd winkelbon t.w.v. 25 euro, te besteden op Winkellint Besterd.

Uitreiking

De prijzen worden op Vaderdag 16 juni uitgereikt op het Besterdplein. Die zondagmiddag is het daar een gezellige boel met het hardloop- en wandelevent ‘De Besterd Mijl’ en De Besterd Walk en diverse speelactiviteiten voor de kinderen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van www.bestevadervantilburg.nl.