Geen anderhalve meter afstand, wel om 00:00 uur dicht: Tilburgse horecazaken starten met stappen vanaf ’s middags

stappen in de middag

Aanstaande zaterdag is het zover! Dan hoef je – met een geldige qr-code in de CoronaCheck- app geen anderhalve meter afstand meer te houden. Wel moet de horeca om 00:00 uur dicht. Voor kroegbazen een reden om lekker vroeg op de middag te starten met stappen. 

Zo gaat Café Philip aan de Korte Heuvel om 15:00 uur open en trakteren ze op gratis bier en een optreden van Tony Junior. Deze dj draait al jaren op de grootste festivals in binnen- en buitenland en is afgelopen periode nóg bekender geworden door het programma ‘The Bachelor’. Verspreid over drie area’s treden verschillende dj’s op tijdens de heropening. Entree is gratis en vol is vol.

Meer horecazaken waar je vroeg kunt pieken

Maar er zijn veel meer horecazaken die vroeg beginnen met stappen.

  • Polly Maggoo: zaterdag 25 september open om 19:00 uur en dansen tot middernacht.
  • ’t Taphuys: iedere vrijdag en zaterdag van 20:00 – 00:00 uur organiseren ze ‘Huyshouden: Dansen & Tappen‘. De dj staat klaar, tapwanden zijn geopend en je kunt lekker los op je favoriete tunes.

Daarnaast zijn er nog genoeg andere zaken waar je dit weekend lekker vroeg op stap kunt. Denk aan Bar le Clochard, Café de Baret, Live, Café de Slijterij, De Boekanier, De Lollipop, Peanuts, Café de Wijn en vele anderen.

Meer informatie

Bij je bezoekje aan de horeca is vanaf dit weekend een groen vinkje in je CoronaCheck-app verplicht. Dit kan met een vaccinatie- of herstelbewijs. Of door je te laten testen via Testen voor Toegang. Je hoeft dan in de horeca geen vaste zitplaats meer te hebben en kunt zonder het houden van anderhalve meter afstand op stap.