Geen eendagsvliegen in de Filmfoyer

Op donderdag 22 oktober beleeft Het leven uit een dag van regisseur Mark de Cloe zijn Tilburgse première in de Filmfoyer. Deze nieuwe speelfilm laat een wereld zien waarin iedereen maar een dag leeft en alles ook maar een keer gebeurt. In deze wereld worden Benny en Gini zo verliefd op elkaar dat één dag niet lang genoeg is. Er is een uitweg: als je naar de hel gaat, beland je in de wereld zoals wij die kennen. Benny en Gini bedenken een plan. Ze plegen een moord, waardoor ze beiden ter dood worden veroordeeld en zodoende tegelijk in de hel zullen belanden. Maar bij de uitvoer van het vonnis gaat er iets mis, waardoor de twee geliefden elkaar kwijtraken. Wanhopig gaan ze op zoek naar elkaar in deze nieuwe wereld vol herhaling. De (hoofd)rollen worden vertolkt door Matthijs van de Sande – Bakhuijzen, Loïs Dols- de Jong, Tycho Gernandt en Egbert Jan Weeber.

Liefdesbubbels
In Het leven uit een dag weigeren de verliefde Benny en Gini te accepteren dat ze gedoemd zijn te leven als eendagsvlieg. De Filmfoyer houdt ook van echte liefde. Daarom is er een speciale actie bedacht voor de vertoning van deze film in de Filmfoyer. Elke bezoeker die van 22 oktober tot en met 8 november met een vliegenmepper naar Het leven uit een dag komt, krijgt gratis een heerlijke liefdesdrank met bubbels voor twee aangeboden.

De Filmfoyer is de filmzaal van Theaters Tilburg en bevindt zich aan de Schouwburgring. Kaarten kosten € 7,- / € 5,50 met Filmfoyerpas. Bestellen kan door te bellen met de Ticketservice: 013 543 22 20