Geen Elfde van de Elfde, wel een groen-oranje tintje: De Vos en de Craen organiseert online carnavalsquiz

carnavalsquiz

Het aankomende carnavalsseizoen mag dan wel afgelast zijn, dat betekent niet dat we onze groen-oranje trots hoeven te verbergen! Aankomende woensdag is het 11 november, de officiële start van carnavalsseizoen. En om dat toch een beetje te vieren, organiseert De Vos en de Craen een gratis online carnavalsquiz.

Loop jij altijd voorop in de polonaise? Kun je alle carnavalshitjes moeiteloos meelallen? Drink jij minimaal elf kruiken Schrobbelèr per week? En draag jij die groen-oranje sjaal elk jaar weer met trots? Dan ben je nu al één van de belangrijkste kanshebbers om de online pubquiz op je naam te schrijven.

Carnavalsquiz

Tijdens de carnavalsquiz wordt jouw kennis getest over het allermooiste feest van het jaar. De quiz vindt plaats via Facebook (live) en wordt gepresenteerd door Bart Schuermans en Lejo. De quiz start om 20.11 uur en eindigt rond een uur of 22.22 uur. Deelname is helemaal gratis!

Wil je graag meedoen? Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@devosendecraen.nl. Kijk op de Facebookpagina voor extra informatie en updates.