logo

Geen grapje: Bij Bonheur vlieg je in je eerste maand mee naar Italië óf word je de nieuwe stadion mascotte!

Willem II

Dat de zoektocht naar nieuwe collega’s tegenwoordig niet over rozen gaat, dat weten ze bij Bonheur Horeca Groep wel. Het bedrijf besluit daarom om dingen anders te doen dan anderen. Iets minder dan een jaar geleden zette Bonheur al alle koks op straat in verband met hun zoektocht naar een nieuwe Sous-chef. Ook dit keer kiest het bedrijf voor de kracht van een bijzondere sollicitatie. Wij spraken Tim  Wijdemans, directeur van Bonheur, over de vacatures, het bijzondere sollicitatiegesprek en over werken bij Bonheur Horeca Groep.

“We kijken altijd naar mogelijkheden om dingen anders te doen”, vertelt Tim. “Met deze aanpak willen we het gevoel van plezier binnen de organisatie overbrengen.” Bonheur probeert een juiste balans te vinden tussen de klassieke sollicitatiegesprekken en bijzondere procedures. Nu het bedrijf vacatures open heeft staan, is het tijd om haar creativiteit in te zetten.

‘Word de nieuwe stadion King(o) of vlieg met collega’s in je eerste maand mee naar Italië om een eigen Auberge du Bonheur Spumante (mousserende wijn) te ontwikkelen’ luidt de oproep van Bonheur Horeca Groep. De vacatures die op dit moment openstaan, zijn de vacature voor Locatiemanager bij het Koning Willem II stadion en de vacature voor Medewerker bediening met wijnkennis bij Auberge du Bonheur.

Mascotte

Bij de Tilburgse voetbalclub Willem II hoef je niet écht als de beroemde mascotte het veld op, maar het mag wel. Bonheur Horeca Groep is opzoek naar een collega die als Locatiemanager óók het gezicht wil worden van een van de bekendste locaties van de stad: het Koning Willem II stadion. “Kandidaten met een passend CV worden uitgenodigd voor een compleet verzorgde avond bij Willem II. Startend met een rondleiding en uitleg, gevolgd door een drie gangen VIP-wedstrijddiner, om vervolgens de voetbalwedstrijd te bekijken vanuit een businessroom. Tijdens de derde helft is er tijd om inhoudelijk te praten over de functie,” vertelt Tim. Pluspunt: je wordt ook nog eens thuisgebracht na deze heerlijke avond!

Tripje naar Italië

Ben jij opzoek naar een toffe functie als Medewerker bediening én heb je kennis van wijn? Let dan op, want bij Bonheur maak je letterlijk een vliegende start bij je nieuwe baan. Het bedrijf neemt je namelijk in je eerste maand mee naar Italië om een eigen Spumante (mousserende wijn) te ontwikkelen! “Wie kan nu beter advies geven over hoe zo’n wijn moet gaan smaken dan de nieuwe medewerker bediening met wijnkennis bij restaurant La Nouvelle Auberge? Juist, niemand!” lacht Tim.

Meer informatie

Passen deze vacatures minder goed bij je, maar ben je wel enthousiast over Bonheur Horeca Groep? Check dan hier alle openstaande vacatures. Misschien met een iets minder spectaculaire sollicitatieprocedure, maar ook met toffe secundaire arbeidsvoorwaarden.