Geldmaatwinkel geopend in de Tilburgse Heuvelstraat

geldmaatwinkel tilburg

Geldmaat heeft een Geldmaatwinkel geopend aan de Heuvelstraat 13 in Tilburg. In deze winkel zijn automaten beschikbaar voor het opnemen en storten van biljetten. Ook is er een sealbagautomaat aanwezig voor het storten door ondernemers. De winkel is dagelijks geopend van 07:00 – 22:00 uur. Lees snel verder. 

In de Geldmaatwinkel aan Heuvelstraat 13 staan zeven geldmaten. Er is geen personeel aanwezig. De automaten voor het opnemen van biljetten zijn voor iedereen te gebruiken. Het storten van biljetten is alleen mogelijk voor klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank. De sealbagautomaat is toegankelijk voor klanten van de drie genoemde banken met een sealbagcontract.

Vierde Geldmaatwinkel in Nederland

Geldmaat heeft de afgelopen jaren de geldautomaten overgenomen van ABN AMRO, ING en Rabobank, zodat contant geld voor iedereen beschikbaar en bereikbaar blijft. Die overgang is inmiddels afgerond. Naast automaten buiten zijn er ook Geldmaten geplaatst bij supermarkten (Albert Heijn), boekhandels (Bruna, Primera, The Readshop) en lokale ondernemers. Daarnaast zijn er Geldmaatwinkels, waar de winkel in Tilburg de vierde is, na Amsterdam, Rotterdam en Deventer. Geldmaat opent later dit jaar meer van deze winkels in stadscentra waar onvoldoende mogelijkheden zijn voor afzonderlijke geldautomaten.

In de winkel in Tilburg staan geen muntautomaten. Deze zijn ondergebracht bij een groot aantal filialen van Gamma en Karwei. Exacte locaties vind je op deze website. 

Per locatie en per type automaat vind je daar ook openingstijden en de mogelijkheden voor opname/storten en eventueel assistentie daarbij. De locatiewijzer geeft ook de actuele beschikbaarheid van een automaat aan.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Check dan vooral deze website.