Van Geloven en Schrobbelèr introduceren de Schrobbelèr bitterbal

Schrobbelèr bitterbal

Traditioneel gaat op de elfde van de elfde het nieuwe Carnavalsseizoen van start. Dit jaar viert Tilburg haar carnavaleske lustrum 5×11. Vanuit de carnavalsgedachte hebben twee iconische Tilburgse bedrijven hun krachten gebundeld. Van Geloven en Schrobbelèr introduceren dé snack van deze koude feestelijke wintermaanden: de Van Geloven Schrobbelèr bitterbal. Deze heerlijke bitterbal is ontwikkeld op basis van de kenmerkende Schrobbelèr ‘kruiden’ en perfect te combineren met een glaasje Schrobbelèr.

Genieten en gezelligheid staan voorop bij beide bedrijven, een mooie match was snel gevonden. Het kan dan ook niet anders dan dat het resultaat van deze samenwerking wordt gelanceerd tijdens de aftrap van het carnavalsfeest in Kruikenstad. Om 11.11 uur wordt de Schrobbelèr bitterbal voor het eerst aan het publiek geserveerd.

Verkrijgbaarheid

Dit ludieke initiatief is van tijdelijke aard. De bitterballen zijn in de wintermaanden verkrijgbaar in de gezellige horecazaken door het hele land. De Van Geloven Schrobbelèr bitterballen zijn exclusief voor de Foodservice markt en te bestellen bij alle bekende horecagroothandels van Nederland.

Over Van Geloven

Van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten. Onder het assortiment vallen twaalf sterke merken, waaronder Mora, Van Dobben, Kroketterij De Bourgondiër en Souflesse. Van Geloven wil mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks, thuis en buitenshuis.

Over Schrobbelèr

Deze Brabantse traditie ontstond in de jaren ’70 in het huisbarretje van Jan Wassing. Inmiddels is de kruidenlikeur Schrobbelèr een gewaardeerde sfeerverhoger. Zoals de vrienden van Jan ooit kennis maakten met zijn smaak, warmte en vriendschap, laat Schrobbelèr je nu hetzelfde proeven.