Geluk uit duurzame organisatieontwikkeling

Duurzame organisatieontwikkeling is een fundamentele, duurzame verandering van de organisatie. Bij duurzame organisatieontwikkeling is het van belang om alle betrokkenen te motiveren. Dus niet alleen het managementteam, maar ook de werknemers moeten actie ondernemen. Dat is nodig voor een langetermijneffect.

Gert ter Avest, Pepijn Louise, Frans Trommelen en Paul Kortman verzorgen een interactief middagprogramma op het Tilburgse Stadsfestival ‘NU&STRAKS’ over duurzame organisatieontwikkeling: GROEI van binnenuit. Zij zijn er van overtuigd dat iedereen recht heeft op kwaliteit van leren, werken en leven. Het zorgen voor zelfsturing en bewustwording van iemand zijn eigenaarschap is waar zij dagelijks mee bezig zijn.Gelukkige mensen presteren beter. Welzijn vormt het fundament voor het leveren van hoge werk- en ontwikkelprestaties.

Wilt u hun presentatie bijwonen en meer leren over hoe u duurzame organisatieontwikkeling kan doorvoeren in uw eigen bedrijf? Neem dan dinsdag 4 november plaats op het Werkplein in BOEMEL 76 Bleyemakerij in Tilburg. Kijk voor meer informatie op de ‘NU&STRAKS’ website www.nu-straks.nl

Het Tilburgse Stadsfestival ‘NU&STRAKS’

Op diverse locaties in Tilburg vindt van zaterdag 1 tot en met dinsdag 4 november 2014 de eerste editie van stadsfestival NU&STRAKS plaats.

Tijdens dit festival zijn er workshops, masterclasses, muziek, themadialogen, sportinitiatieven en culinaire acties die allemaal in het teken staan van het verbeteren van uw eigen kwaliteit van leven en die van anderen. Koop uw kaartjes op de website https://www.nu-straks.nl/kaartjes/. Fontys Academy for Creative Industries is initiatiefnemer van dit stadsfestival.