Gemeente, horeca & veel meer: dit zijn de leukste vacatures in regio Tilburg!

Een nieuw jaar! Voor velen een mooi moment om aan nieuwe, goede voornemens te beginnen. Maar het nieuwe jaar is ook een mooi moment om op zoek te gaan naar een volgende uitdaging. Zoals altijd staat onze vacaturebank vol met leuke vacatures. Daarnaast staan er ook veel toffe vacatures in onze Instagram vacaturebank. In dit artikel zetten we de leukste vacatures voor je op een rijtje. Lees snel verder!

De leukste vacatures

Gemeente Tilburg zoekt handhaver bouwtoezicht

Gemeente Tilburg is op zoek naar een handhaver bouwtoezicht. Als Handhaver Bouwtoezicht ben je vooral bezig met het toezicht houden op uitvoering van omgevingsvergunningen waaronder bouw, strijdigheid met het bestemmingsplan, Algemene Plaatselijke verordening en de afhandeling van klachten/meldingen met betrekking tot illegale bouw en illegale kap. Naast deze afwisselende functie zijn er binnen het team ook genoeg ontwikkelmogelijkheden en wordt eigen initiatief gewaardeerd.

RAW zoekt assistent bedrijfsleider

Als assistent bedrijfsleider van RAW ondersteun jij de bedrijfsleider bij de dagelijkse werkzaamheden op de vloer en de bedrijfsvoering van de organisatie. Je stuurt het enthousiaste team op een positieve en energieke manier aan. Daarnaast is het belangrijk dat je over een groot inlevingsvermogen beschikt, zodat je de wensen van de gasten haarfijn aanvoelt en hier ook naar handelt.

JohnBeerens.com zoekt HR adviseur

JohnBeerens.com is op zoek naar een HR adviseur. Als HR adviseur ben jij expert in jouw vakgebied binnen de organisatie. Je bent een (sparring)partner voor medewerkers en managers. Je houdt het HR beleid nauw in de gaten en je adviseert de directie proactief over de ontwikkelingen. Ook sta je in contact met de case manager van de Arbo dienst en spar je samen over verschillende dossiers.

OrthoTilburg zoekt orthodontie assistent(e)

Het team van OrthoTilburg is op zoek naar een enthousiaste orthodontie assistent(e). Lijkt het jou leuk om in een mooie en moderne orthodontistenpraktijk te werken? Als orthodontie assistent(e) heb je een leuke en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden. Daarnaast kom je te werken in een gezellig team met veel gemotiveerde collega’s met een oog voor hygiëne.

Stage lopen bij Tilburg.com

Wil jij stage lopen bij het grootse online platform van de stad? Pak nu je kans! Wij (Tilburg.com) zijn namelijk op zoek naar stagiaires. Elke dag zijn wij bezig om iedereen fan te maken van Tilburg, onze stad. Dat doen we voor tienduizenden fans, volgers, miljoenen bezoekers per jaar en dik duizend tevreden klanten. Wil jij jezelf ontwikkelen en een toffe tijd hebben samen met ons? We maken graag kennis met je.

Instagram vacaturebank

Wij hebben ook een vacaturebank op Instagram! Wil jij nooit meer een leuke vacature missen? Volg dan snel ons nieuwe Instagram account! Op het account – genaamd vacaturebank_tilburg – komen de leukste vacatures van Tilburg en omstreken online. Zo kunnen wij jou nog veel beter helpen met de zoektocht naar een leuke baan. Benieuwd? Volg ons vacature account hier!

Meer vacatures

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kunt in Tilburg en omgeving? Onze vacaturebank staat altijd bomvol met vacatures. Wil je niks missen van het vacature aanbod in Tilburg? Twijfel niet en abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden