Oversteken in polonaise op de Heuvel

oversteken in polonaise

Heerlijk, carnaval is begonnen! De carnavalspakjes zijn weer uit de kast getrokken, kruiken Schrobbelèr zijn in huis gehaald en de confetti zit al in de tas. De gemeente Tilburg plaatst ludieke verkeersborden op de Heuvel. Lees verder hoe jij moet oversteken in polonaise op de Heuvel.

Oversteken in polonaise

Heel de binnenstad staat op zijn kop en daarom vraagt de gemeente om voorzichtig over te steken. Maar mocht je dan toch oversteken, doe het dan in polonaise. Het idee komt oorspronkelijk uit Eindhoven waar ze vaker mensen op een ludieke manier attent maken op verkeerssituaties.

Met deze gedachte ging Citymarketing Tilburg aan de slag en uiteindelijk werd ervoor gekozen om vier ludieke verkeersborden te plaatsen langs de oversteekplaats op de Heuvel. Steek jij tijdens carnaval het regenboog zebrapad over? Zoek dan een aantal metgezellen en doe dit in de polonaise. Misschien hou je er een stel nieuwe vrienden of zelfs de liefde van je leven aan over.

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!