Genieten van borrelplanken, cocktails en een potje Jeu de Boules: het kan allemaal bij de BoulesBitesBar in Tilburg

BoulesBitesBar in Tilburg

Wil je een keer een andere twist geven aan je borrel- of cocktailavondje in de stad? Neem dan eens een kijkje bij de BoulesBitesBar in Tilburg. Bij deze zaak kun je namelijk een middag of avond borrelen combineren met Jeu de Boules. De eeuwenoude sport is bij de BoulesBitesBar in een nieuw jasje gestoken met ruim 1100 vierkante meter aan Jeu de Boules banen met een hippe uitstraling.

BoulesBitesBar staat dus garant voor een middag en/of avond plezier en gezelligheid voor jong én oud. Het is daarmee dus ook een perfect uitje voor de hele familie.

Boules

Je huurt een Jeu de Boules baan voor maar €21,- per uur en BoulesBitesBar adviseert om met maximaal tien personen per baan te spelen. Je kunt een baan online reserveren per tijdvak van een uur, deze start altijd op het hele uur. Zorg dat je op tijd bent, zodat je nog even de spelregels van te voren door kunt nemen. Wil je nu alvast wat meer over de spelregels weten? Lees deze dan hier.

Bites

Naast een potje Jeu de Boulen kun je zoals de naam verraadt, ook een heerlijk hapje eten bij BoulesBitesBar. Denk hierbij aan luxe borrelplanken, hotdogs, hamburgers, pokébowls, desserts en en nog veel meer. Je hoeft overigens geen baan te huren om een hapje te komen eten. Je kunt ook gewoon langskomen zonder te jeu de boulen. Wil je het menu van de bar vast bekijken? Check deze hier.

BoulesBitesBar

Bar

En last but not least: je kunt bij de BoulesBitesBar ook terecht voor een lekker drankje. Zo bieden ze vele speciaalbieren en buckets aan, maar ook cocktails, mocktails, gin&tonics en diverse wijnen. Bestel er een lekker borrelhapje bij en je avond is helemaal compleet.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de BoulesBitesBar? Check dan de website.