Genomineerden voor de BOV-Trofee 2014 zijn bekend

BOV-trofee2014

Donderdag 22 mei (vanmiddag) werden de genomineerden voor de BOV-Trofee 2014 voorgesteld. BOV staat voor Beste Ondernemers Visie, oftewel een prijs voor de beste ondernemer. Het thema dit jaar is Booming Business. Voor deze prijs zijn zes bedrijven uit Midden- Brabant genomineerd (op alfabetische volgorde): 

De komende maanden zal de jury de bedrijven bezoeken en zal HLB Van Daal & Partners een scan maken waarin aan de orde komt hoe de genomineerden er financieel voorstaan. Uiteraard gebeurt dit op vertrouwelijke basis met toestemming van de ondernemer.

Uiteindelijk levert deze procedure drie finalisten op die begin november op het podium komen te staan. Rondom deze finale is een inspirerend en aansprekend programma met goede sprekers en leuke intermezzo’s opgezet. De drie finalisten zullen deze avond opnieuw door de jury aan de tand gevoeld worden over hun visie en krijgen een podium om te vertellen waarom zij de Beste Ondernemers Visie Trofee verdienen.

De BOV-Trofee 2013 werd gewonnen door GvT, Group of Logistics. Inmiddels is de BOV-Trofee voor Midden-Brabant uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van Brabant. Ieder jaar komen hier ruim 900 bezoekers op af.

Meer informatie: