Genomineerden Junior BOV-Trofee 2019 bekend

Junior BOV-trofee

Sinds enkele jaren heeft de uitreiking van de Junior BOV-Trofee een prominente plek tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee door Junior Kamer Hart van Brabant. De Junior BOV-Trofee besteedt aandacht aan de startende ondernemer in de regio Midden-Brabant en biedt daarmee een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talenten de markt bestormen.

Zes genomineerden

De jury van de Junior BOV-Trofee 2019 heeft haar oordeel geveld en zes genomineerden aangewezen die kans maken op de felbegeerde prijs voor startende ondernemers. In alfabetische volgorde zijn dat: Genius Voice, Propeaq, Remoticom, Retailcoin, Skintology en Stapelfinancieringen.

De zes genomineerden gaan nu een traject in dat in september leidt tot drie finalisten. Deze drie finalisten krijgen de unieke kans om zich op 7 november tijdens de Awardavond in Theaters Tilburg te presenteren. Uiteindelijk neemt op diezelfde avond één van de startende ondernemers de felbegeerde Junior BOV-Trofee 2019 mee naar huis.

Junior BOV-trofee

Een toekomst met historie

Het thema waar de zes genomineerden in ieder geval aan voldoen is: ‘Een Toekomst met Historie’.  De winnaar van 2019 zal een onderneming zijn die duidelijk boven het maaiveld uitsteekt door de keuzes die zijn gemaakt. Dit gegeven wordt door de jury geïnterpreteerd in de breedste zin van het woord. Hierin staat voorop dat de keuzes binnen de bedrijfsvisie ertoe hebben geleid dat het bedrijf verder vooruit is gekomen.