Geslaagde P1 Krav Maga examen bij Taus Gym

Gisterenavond vond bij Taus Gym het lokaal Krav Maga examen voor een P1 graad plaats. Een geslaagde avond voor beide examenkandidaten, de broers Bob en Tom, want ze zijn geslaagd!

Krav Maga 1

Het pittige examen duurde maar liefst anderhalf uur, waarbij Tom en Bob een constante prestatie leverden op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen, maar ook van hun kennis en vaardigheden. Gedurende het examen worden verschillende Krav Maga technieken getest, zoals chokes, headlocks, defenses vs straight punches en haymakers. Op deze manier leren de examenkandidaten aan hoe om te gaan met matige tot zeer fysiek agressieve situaties. Ook andere simpele, maar belangrijke technieken worden behandeld, zoals wat te doen als je op de grond valt tijdens een aanval en hoe je vervolgens het snelste opstaat en jezelf in veiligheid brengt. Alle technieken zijn los van elkaar getest, maar ook in combinatie met elkaar tijdens fysieke stress drills.

Krav Maga 2

Voor de bezoekers een motiverende avond en voor de broers een uitdagend examen met een perfect einde, beide broers zijn met vlag en wimpel geslaagd! Taus Gym is twee nieuwe P1-ers rijker!

Benieuwd naar Krav Maga?

www.kravmaga-ikmf.nl

Benieuwd naar Taus Gym?

www.tausgym.nl 

www.facebook.nl/tausgym

Krav Maga 3