Nieuws

restaurant barabas
Let op! Dit artikel is al 1089 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Restaurant Barabas afgebrand: crowdfundactie voor familie opgezet

In de nacht van zaterdag 29 september is Restaurant Barabas helaas verwoest door een brand. Enkele honden overleefden het niet en het gezin is nu helaas dakloos. Dit verschrikkelijke nieuws greep iedereen aan. Daarom is er nu een ‘Getfunded” opgezet voor het restaurant en de familie!

Het verhaal

Op de website van GetFunded valt het volgende te lezen: “…al neemt het het verdriet en het verlies van de lieve hondjes, verlies van de woning & het mooie bedrijf niet weg… …dit fund is opgezet met als doel een steuntje in de rug voor de wederopbouw van het geweldige Restaurant Barabas in Poppel.. in de nacht van 29 september van binnen verwoest door een vreselijke brand. Dit idee is ontstaan uit het machteloze gevoel, …maar toch zo graag een helpende hand willen bieden aan Marcel, Barbara, Julia & Bram… ….al is het  ‘slechts’ een praktische financiële hand….”

Help Restaurant Barabas

Er is in twee dagen al meer dan €5.500,- opgehaald en er zit een stijgende lijn in! Het doel is €10.000,-. Dus wil jij de familie een hart onder de riem steken? Doneer dan nu en klik hier.

Reageer op dit bericht